DEĞİRMENLİK
okuma süresi: 2 dak.

Işısal: "Ercan konusunda tüm adımların sağduyulu atılması önemli"

Işısal: "Ercan konusunda tüm adımların sağduyulu atılması önemli"

Osman Işısal: Ercan Havaalanı konusunda atılacak tüm adımlarda sağduyulu davranılması çok önemli. Şiddetin üzerine şiddetle gidilemez.

Yayın Tarihi: 15/05/13 08:09
okuma süresi: 2 dak.
Işısal: "Ercan konusunda tüm adımların sağduyulu atılması önemli"
A- A A+

Değirmenlik Belediyesi Başkanı Osman Işısal, uzunca bir zamandan bu yana belediyeyi çıkmaza sürükleyen Ercan Havaalanı konusunda sağduyulu olunması ve bundan böyle atılacak tüm adımlarda sağduyulu davranılmasının önemli olduğunu belirtti.

Değirmenlik Belediyesi'nden alınmak istenen "Belediye Hizmetlerinden Yararlanma Resmi" gelirinin alınmasını engellemek, ileride yapılacak veya yapılması gereken her türlü planlama, görüşme ve eylem faaliyetlerini koordine etmek amacıyla Değirmenlik Belediyesi Başkanı Osman Işısal başkanlığında kurulan komitenin adı "Değirmenlik Belediyesi Ercan Havaalanı Komitesi" oldu.

Değirmenlik Belediyesi Meclis Üyeleri, belediyeye bağlı köylerin muhtarları ayrıca kulüp ve dernek başkanlarından oluşan 28 kişilik komite 14 Nisan 2013 Salı günü, saat 18:30'da Değirmenlik Spor Kulübü Lokali'nde toplandı.

Komitenin adı kararlaştırıldı

Ercan Havaalanı konusunda yaşanan krizi aşabilecek çözümler üretebilmek amacıyla, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal tarafından açılan ilk toplantıda komitenin adının "Değirmenlik Belediyesi Ercan Havaalanı Komitesi" olması kararlaştırıldı.

Başkan sağduyulu olunmasını istedi

Komitenin ilk toplantısında ayrıca, Ercan Havaalanı konusunda izlenecek yollar tartışıldı.

Başkan Osman Işısal toplantıda yaptığı konuşmasında, atılacak tüm adımlarda sağduyulu davranılmasının önemini vurgularken, şiddetin üzerine şiddetle gidilemeyeceğini kaydetti.

Ercan'daki gelir farklılıkları tablolarla açıklandı

Başkan Işısal ayrıca toplantıda, Ercan Havaalanı'nın 12 Şubat 2013 öncesindeki ve sonrasındaki gelirlerini gösteren tabloyu da açıkladı. Işısal, tablo ile Ercan Havaalanı'nı satın alan Taş Yapı Şirketi'nin getirdiği zamları ortaya koydu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.