ESENTEPE
okuma süresi: 3 dak.

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, Esentepe'yi ziyaret etti

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, Esentepe'yi ziyaret etti

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş, Esentepe'yi ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 19/05/13 14:44
okuma süresi: 3 dak.
DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, Esentepe'yi ziyaret etti
A- A A+

DP'den verilen bilgiye göre, Kalabalık bir heyetin eşlik ettiği Serdar Denktaş burada Esentepe Belediye Başkanı Erdal Barut ve bölge halkıyla bir araya geldi.

Ziyareti sırasında bölge sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen, gündemdeki konular üzerine görüş alışverişinde bulunan Serdar Denktaş, burada yaptığı konuşmasında, Teknecik Elektrik Santrali'nin havaya saldığı gazlar ve kömür zerrecikleri nedeniyle özellikle bölgede artan kanser vakalarına bir kez daha dikkati çekti ve bu konuda halkın şikayetini görmezden gelen hükümeti sert bir dille eleştirdi.

Hükümeti gerekli önlemleri almamakla suçlayan Denktaş, bölge halkının Santral'dan dolayı yaşadığı sıkıntıların yanı sıra, gençlere kırsal kesim arsası sözü verilmesine rağmen hala daha bu sözün yerine getirilmemesi, işsizlik, beldenin turistlik bölge ilan edilmesine karşın turistlik bir tesisin olmaması ve yolların yetersiz olması gibi sorunlarla boğuştuğuna da işaret etti.

Serdar Denktaş: "SİZDEN, ÜLKENİN KURTULUŞU İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ PROGRAMA DESTEK İSTİYORUZ"

Serdar Denktaş, son yılların ve bundan sonrasının en beceriksiz hükümetinin sayesinde ülkede sorunların bitmek bilmediğini, her gittikleri yerde yeni bir sorunla karşılaştıklarını ifade ederek, DP olarak bu sorunlara çözüm üretmek zorunda olduklarına dikkati çekti.
Yaklaşık 2 yıldır köy köy, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlara 2009'da ortaya koydukları programı ve bölgelerle ilgili projelerini yüz yüze anlattıklarını kaydeden DP Genel Başkanı, Esentepe halkından ülkenin kurtuluşu için hazırladıkları programa destek vermelerini istedi.

KIBRIS SORUNU...

Kıbrıs sorunu konusunda yaşanan gelişmeler hakkında Esentepe halkına detaylı bilgi de veren Denktaş, iç siyasette yaşanmakta olan olumsuzluklar, beceriksizlikler ve vizyonsuzluk sonucu ortaya çıkan durum sebebiyle Kıbrıs sorununun bir kenara atıldığına dikkati çekti.

Kıbrıs Türk halkının yaratılan suni kargaşa içerisinde içe odaklandığına vurgu yapan Serdar Denktaş, "Bizim dışımızda cereyan eden gelişmeler sonucunda bir oldu bitti ile karşı karşıya kalma tehdidi altındayız. Halkımızın geleceği adına bizler, bugün iktidarda olanların, dış politika ve özelde Kıbrıs sorunu konusundaki bihaber davranışlarından son derece endişeliyiz ve rahatsızlık duymaktayız" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.