İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi Su Balesi Takımı'nın muhteşem gösterisi

Yakın Doğu Üniversitesi Su Balesi Takımı'nın muhteşem gösterisi

Yakın Doğu Üniversitesi Su Balesi takımı, Bahar Şenlikleri çerçevesinde muhteşem bir gösteri sundu.

Yayın Tarihi: 20/05/13 10:03
okuma süresi: 2 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi Su Balesi Takımı'nın muhteşem gösterisi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesindne yapılan açıklamaya göre, Su Balesi Eğitmeni Deniz Aker'in birbirinden yetenekli öğrencilerinin sunduğu görsel şölen yoğun bir katılımla izlendi.

Yakın Doğu TV mikrofonuna konuşan Aker, "Her sene Bahar Şenlikleri kapsamında gösteriye çıkıyoruz. Sonra solo ,düet ve takım olarak gösterilerimiz olacak. Bu sene biraz daha değişiklik yaptık. Öğrencilerimiz, takım içerisinde düet solo yapacaklar "dedi.

Deniz Aker, gösteriye haftanın 3 günü 1,5 saat çalışarak hazırlandıklarını belirtirken ekibin altyapısını kurmaya çalıştıklarını ifade etti. Aker, "Ekibimizdeki en küçük kızımız şu an 9 yaşında. Onun solosu var. Tekli bale yapacak" dedi.

YDÜ Su Balesi Perileri'nden olan Melis Sevinç ise ,bir yandan YDÜ de eğitim hayatına devam ettiğini bir yandan da yaklaşık 4 senedir su balesi yaptığını belirtti.

YDÜ Havuzunda yüzme antrenörlüğü yapan Çisem Koze ise, aynı zamanda su balesi ekibinde de yer aldığını dile getirirken; İzel Alemdar ise, 3 senedir su balesi yaptığını söyledi.

Gösterinin ardından su balesi perilerine başarılarının devamı dilenerek çiçek takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.