ALSANCAK
okuma süresi: 3 dak.

Alsancak söz verdi: "CTP birinci parti çıkacak"

Alsancak söz verdi: "CTP birinci parti çıkacak"

Alsancaklı CTP'liler geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Şakir Taf anısına düzenlenen tavla turnuvasında bir araya geldi. Erken seçim kararının konuşulduğu etkinlikte Alsancaklılar, CTP'yi birinci parti çıkaracaklarına söz verdi.

Yayın Tarihi: 26/05/13 10:55
okuma süresi: 3 dak.
Alsancak söz verdi: "CTP birinci parti çıkacak"
A- A A+

CTP'den verilen bilgiye göre, Alsancaklı CTP'liler geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Şakir Taf anısına düzenlenen tavla turnuvasında bir araya geldi. Erken seçim kararının konuşulduğu etkinlikte Alsancaklılar, CTP'yi birinci parti çıkaracaklarına söz verdi. CTP Alsancak Ocak Örgütü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvaya partililerin yanı sıra bölge halkı da yoğun ilgi gösterdi. CTP Girne Milletvekilleri Abbas Sınay, Salih İzbul ve Ömer Kalyoncu'nun da hazır bulunduğu turnuva büyük bir çekişmeye sahne oldu.

CTP TEK BAŞINA GÜÇLÜ BİR İKTİRDAR OLACAK

Etkinlikte bir araya gelme fırsatı bulan Alsancaklı CTP'liler erken seçim kararı alınmasından duydukları memnuniyeti de dile getirdi. Üyeler yapılacak olan erken seçimde CTP'yi birinci parti çıkarmak için tüm güçleri ile çalışacaklarının sözünü verdi. Turnuva sebebiyle tatlı bir rekabet yaşadıklarını dile getiren katılımcılar seçim sürecine girilmesi ile birlikte tam bir dayanışma içinde olacaklarını ve CTP'yi yeniden iktidara getireceklerini ancak bu kez tek başına güçlü bir iktidar yaratacaklarını ifade ettiler.

EKİNCİ: EMEĞİ İLE GEÇİNEN ÖZVERİLİ BİR ÜYEMİZDİ

CTP-BG Alsancak Ocak Örgütü Başkanı Cezar Ekinci, Şakir Taf'ın emeği ile geçinen ve parti çalışmalarına çok büyük bir özveri ile katkı sağlayan değerli bir üyeleri olduğunu Taf'ın çok erken kaybedildiğini belirtti. Mücadeleci kişiliği ile bilinen Taf'ın Alsancak bölgesinde sevilen bir insan olduğunu söyleyen Ekinci, "Mücadeleci kişiliği ve dürüstlüğü ile herkese örnek olması gereken bu yoldaşımızı bu tip etkinlikler düzenleyerek anmak, kendisini tanıma fırsatı yakalayamamış gençlere tanıtmak ve tanıyanların da bir şekilde anısını yaşatmak için çalışmak bizim için bir görevdir" dedi.

Bu arada gün boyu devam eden maçlarda dereceye girenlere anı kupası takdim edildi. Turnuva sonucunda şampiyon olan Mustafa Demirer, ikinci olan Yunus Geyik ve üçüncü olan Sami Sarpten kupa ile ödüllendirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.