İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Tarık Mutlu: "Kızlar kendi rızaları ile benimle birlikte oldu"

Tarık Mutlu: "Kızlar kendi rızaları ile benimle birlikte oldu"

Lefkoşa'da 17 yaşındaki iki ayrı kıza 30 dakika arayla tecavüz girişiminde bulunan Tarık Mutlu, polise verdiği ifadede "Kızlar kendi rızalarıyla benimle oldular" dedi...

Yayın Tarihi: 28/06/13 07:00
okuma süresi: 4 dak.
Tarık Mutlu: "Kızlar kendi rızaları ile benimle birlikte oldu"
A- A A+

Abbas ELMAS

Lefkoşa'da 15 Haziran tarihinde düzenlenen özel bir eğlencede, 17 yaşındaki iki ayrı kıza 30 dakika arayla tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla polis tarafından tutuklanan zanlı Tarık Mutlu hakkındaki polis soruşturması tamamlandı.

Teminat duruşması için dün yeniden yargı huzuruna çıkarılan zanlı Mutlu yargılanacağı güne kadar hükümsüz tutuklu olarak merkezi Cezaevine gönderilirken, zanlının polise verdiği gönüllü ifadede kızların kendi rızaları ile kendiyle birlikte olduklarını söylediği belirtildi.

KKTC'ye 15 Haziran tarihinde turist olarak giriş yapan 23 yaşındaki Tarık Mutlu, ayni akşam Lefkoşa'da düzenlenen özel bir eğlence yerinde tuvalete giren 17 yaşındaki iki kızın 30 dakika arayla ırzına geçmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla başlatılan polis soruşturması tamamlandı. Zanlı Mutlu yargılanacağı güne kadar cezaevine gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube'de görevli Polis memuru Caner Atamert, zanlı Tarık Mutlu'nun, "ırza geçmeye teşebbüs", "zorla alıkoyma", "müstehcen darp" ve "ciddi darp "suçlarından methaldar olduğunu kaydetti.

Polis memuru Atamert, ilk olayın dün sabaha karşı saat 01.00 sıralarında, 17 yaşındaki genç kızın, eğlence yerinde seyyar tuvalete girdiği sırada, zanlının tuvalete onunla birlikte girip, zorla ırzına geçmeye çalışmasıyla gerçekleştiğini söyledi.

Zanlının emellerine ulaşamadan, genç kızın olay yerinden kaçtığını tespit ettiklerini anlatan Atamert, kısa bir süre sonra, aynı tuvalete giren başka bir genç kızı yine tuvalete kilitleyip zorla ırzına geçmeye çalıştığı sırada, yine emeline ulaşamadan genç kızın oradan kaçmayı başardığını ifade etti.

Atamert, iki genç kızın bu olayın hemen ardından, eğlence yerindeki güvenlik görevlilerine korku içinde başlarından geçenleri anlatmaları sonrası, zanlının genç kızların teşhisiyle, eğlence mekanındaki güvenlik görevlileri tarafından tespit edildiğini ve polise teslim edildiğini belirtti.

Zanlı Tarık Mutlu aleyhinde başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığını ifade eden polis memuru Atamert, zanlının TC uyruklu olduğunu ve KKTC'de herhangi yasal bir bağının bulunmadığını dile getirdi ve zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Atamert, ayrıca zanlının verdiği gönüllü ifadesinde kızların kendi rızalarıyla kendisiyle birlikte olduklarını söylediğine de dikkat çekti.

Huzurundaki şahadeti ve savcılığın taleplerini değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının işlemiş olduğu suçun ciddiyetine dikkat çekerek, zanlının KKTC ile yasal bağının bulunmaması nedeniyle davalarında hazır bulunabilmesi için her halükarda 2 ayı aşmayacak bir süre ile Merkezi Cezaevi'ne hükümsüz tutuklu olarak gönderilmesini emretti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.