ESENTEPE
okuma süresi: 1 dak.

Eroğlu, Erdal Barut için taziye mesajı yayınladı

Eroğlu, Erdal Barut için taziye mesajı yayınladı

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, trafik kazasında yaşamını yitiren Esentepe Belediye Başkanı Erdal Barut için taziye mesajı yayımladı.

Yayın Tarihi: 18/08/13 15:24
okuma süresi: 1 dak.
Eroğlu, Erdal Barut için taziye mesajı yayınladı
A- A A+

Eroğlu, Esentepe ve ülke için önemli bir kayıp olduğunu belirttiği Erdal Barut'a rahmet, ailesine, Demokrat Parti'ye ve Esentepelilere başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Eroğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Esentepe Belediye Başkanı Erdal Barut'un geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmesini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Tanıdığımız, sevdiğimiz, genç ve başarılı bir politikacının, belediye başkanımızın böylesi bir kaza sonucu yitirilmesi Esentepe ve ülkemiz için önemli bir kayıptır.

Erdal Barut'a Allah'tan rahmet, yaslı ailesine, mensubu olduğu Demokrat Parti'ye ve Esentepe halkına başsağlığı dilerim."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.