GÜZELYURT
okuma süresi: 2 dak.

Güzelyurt Belediyesi Kent Meydanı Projesi'ne başlandı

Güzelyurt Belediyesi Kent Meydanı Projesi'ne başlandı

Güzelyurt Belediyesi Kent Meydanı Projesi'nin yapımına başlandı.

Yayın Tarihi: 12/09/13 14:42
okuma süresi: 2 dak.
Güzelyurt Belediyesi Kent Meydanı Projesi'ne başlandı
A- A A+

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, Kent Meydan Projesi işlevsel ve mekansal düzenlemelerle bölgede eksik olan kent meydanı kimliğini yeniden kazandırmak ve mekanın canlılığını sağlamak hedefiyle projelendirildi.

Proje alanının Atatürk Meydanı ve çevresi, atölyeler ve açık pazar yeri olmak üzere 3 ana parçadan oluştuğu kaydedilen açıklamada, her etabın hem kendi içerisinde bir bütünlük sağlayacak şekilde, hem de proje bütünlüğü içerisinde ele alındığı ifade edildi.

Projeyle ilgili altyapı çalışmalarının devam ettiği ifade edilen açıklamada, etaplar halinde yürütülecek proje kapsamında altyapı ve kaldırım çalışmalarının tamamlanması sonrasında yolun ve alanın aydınlatılması çalışmalarının başlayacağı belirtildi.

Açıklamada, modern ve çağdaş yeni bir Açık Pazar alanı yaratılmasının hedeflendiği, Açık Pazar'ın üzeri kapatılarak yalnız Cumartesi günleri değil haftanın diğer günleri de bölge halkına ve diğer yerleşim birimlerinden gelecek vatandaşlara hizmet verebileceği ve ayrıca çok amaçlı olarak kullanılmasının sağlanacağı belirtildi.

Hazırlanan projenin 2014 yılında tamamlanmasının hedeflendiği de kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.