İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

YDÜ Hastanesi'ne Dubai'de kurumsal mükemmellik ödülü verildi

YDÜ Hastanesi'ne Dubai'de kurumsal mükemmellik ödülü verildi

Merkezi ABD'nin Houston kentinde bulunan Dünya İşletmeler Konfederasyonu'nun (World Confederation of Businesses – WORLDCOB) Kurumsal Mükemmellik Ödülü bu yıl Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne verildi.

Yayın Tarihi: 03/10/13 18:32
okuma süresi: 4 dak.
YDÜ Hastanesi'ne Dubai'de kurumsal mükemmellik ödülü verildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East Universty Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Dünya İşletmeler Konfederasyonu tarafından bu yıl ilki Mart ayında Paris'te düzenlenen THE BIZZ WORLDCOB organizasyonunun ikincisi olan ve Dubai'de Atlantis Otel'de gerçekleştirilen törende Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne Kurumsal Mükemmellik Ödülü verildiği belirtildi.

Mükemmellik Ödülü İrfan S. Günsel'e Sunuldu…

Alanında en büyük organizasyon olarak bilinen ve Ortadoğu'da üçüncüsü düzenlenerek bölgenin önde gelen kurum kuruluşlarına faaliyetlerinde gösterdikleri performanlarına göre yönetimsel liderlik, yönetim sistemleri, ürün ve servis kalitesi, yönetimsel yaratıcılık ile yenilikçilik, sosyal destek ve fayda konularında ödüllerin verildiği uluslararası galada Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel'e Mükemmellik Ödülü sunuldu.

İrfan S. Günsel Ödül Töreni'ne, T.C. Dubai Başkonsolosu, KKTC Abu Dhabi Temsilcileriyle Birlikte Katıldı…

Açıklamada İrfan S. Günsel'in ödül törenine T.C. Dubai Başkonsolosu Elif Ülgen, KKTC Abu Dhabi Temsilcisi Devrim Korhan yanısıra Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Savaşan ve Ahmet Çağman ile birlikte katıldığı belirtildi.

50 Farklı Ülkenin arasında KKTC Bayrağı Dubai'de Dalgalandı

TC Başkonsolosu, KKTC Temsilcisi ve Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) heyetiyle birlikte ödülü alan Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel'in yaptığı konuşmada Ödülü KKTC ve insanları adına kabul ettiğini söylediği belirtilerek, organizasyonda KKTC bayrağını elliden fazla ülkenin yer aldığı bir törende dalgalandığını görmekten ötürü büyük bir onur duyduğunu belirttiğine yer verildi.

Yakın Doğu Üniversitesi , 2013 Yılına Ödüllerle Damga Vurdu

*Frankfurt'da 26.'sı gerçekleştirilen Avrupa Uluslararası En İyiler Ödül Töreni'nde, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne Altın Kalite Ödülü,

*Roma'da 2013 Kalite ve İşletme Prestiji Altın Ödülü Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne Verildi,

*İsviçre'de XXI.'si gerçekleştirilen Liderler Zirvesi'nde Uluslararası toplumun sosyal, ekonomik, kültürel gelişimine ve uluslararası işbirliğine katkılarından ötürü YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel'e SOKRATES ödülü,

*İsviçre'de, Europe Business Assembly'nin verdiği En İyi 2013 Üniversite Altın Ödülü,

*Türkiye Life Dergisi Tarafından Uluslararası eğitime katkılarından ve dünyaya örnek olacak üniversite yapısından dolayı "Yılın Uluslararası Eğitim Kalite ödülü" ,

*Yrd. Doç. Dr. İrfan S. Günsel'e , Gagauzya Özerk Cumhuriyeti vatandaşlarına eğitim ve sağlık alanlarında yaptığı katkılarından ötürü Şeref Madalyası,

*Merkezi ABD'nin Houston kentinde bulunan World Confederation of Businesses – WORLDCOB Kurumsal Mükemmellik Ödülü YDÜ Hastanesi'ne verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.