İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gökmen Çevre Bakanı oldu

Gökmen Çevre Bakanı oldu

<P>Asım Vehbi'nin istifasıyla boşalan Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'na Özgürlük ve Reform Partisi (ÖRP) İskele Milletvekili Mustafa Gökmen atandı.</P>

Yayın Tarihi: 11/03/08 16:24
okuma süresi: 2 dak.
Gökmen Çevre Bakanı oldu
A- A A+

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, atamanın bugünden itibaren geçerli olduğu bildirildi.

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'nda yapılan açıklamada da, devir teslim töreninin yarın saat 11.00'de yapılacağı, bunun öncesinde saat 10.00'da da Vehbi'nin basına veda ve teşekkür kokteyli düzenleyeceği bildirildi.

--GÖKMEN'İN ÖZGEÇMİŞİ--
Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'na atanan ÖRP İskele Milletvekili Mustafa Gökmen, 1957 yılında Trabzon'da doğdu.

Haziran 1975'te Kıbrıs'a göçmen olarak gelen Gökmen, Kıbrıs Türk Öğretmen Koleji'nden mezun oldu ve 17 yıl Kaplıca İlkokulu'nda öğretmenlik yaptı.

1993 yılında yapılan erken genel seçimde Demokrat Parti'den Mağusa Milletvekili seçilen Gökmen, 18 Ocak 1995-16 Ağustos 1996 tarihleri arasında Gençlik, Spor ve Çevre Bakanlığı yaptı.

14 Aralık 2003 genel ve 20 Şubat 2005 erken genel seçimlerinde de Demokrat Parti'den İskele Milletvekili seçilen Gökmen, 7 Eylül 2006 tarihinde Demokrat Parti'den istifa etti ve 15 Eylül'de Özgürlük Reform Partisi (ÖRP)'ye kurucu üye olarak katıldı.

Koalisyon ortağı ÖRP'nin Genel Başkan Yardımcılığı görevini de sürdüren Mustafa Gökmen, evli ve üç çocuk babası.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.