KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

XXIII. Devlet Fotoğraf Yarışması sergisi AKM sergi salonunda açılıyor

XXIII. Devlet Fotoğraf Yarışması sergisi AKM sergi salonunda açılıyor

XXIII. Devlet Fotoğraf Yarışması Sergisi, 17 Aralık 2013 Salı günü, Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda açılıyor.

Yayın Tarihi: 15/12/13 15:00
okuma süresi: 2 dak.
XXIII. Devlet Fotoğraf Yarışması sergisi AKM sergi salonunda açılıyor
A- A A+

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun eşi Meral Eroğlu'nun yapacağı açılışta XXIII. Devlet Fotoğraf Yarışması'nda ödül almaya hak kazananlara ödülleri de verilecek.

Başbakan Yardımcılığı'na bağlı Kültür Dairesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl XXIII.'sü gerçekleştirilen Devlet Fotoğraf Yarışması ve Sergisi'nde 28 sanatçının 50 fotoğrafı sergilenecek.

Turizm, Kültür ve Spor Bakanligi'ndan verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun eşi Meral Eroğlu'nun Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda, 17 Aralık 2013 Salı günü, saat 18.00'de yapacağı serginin açılışında, yarışmada 2000TL olarak açıklanan başarı ödülünü almaya hak kazanan Muharrem Amcazade, Neray Oykan ve Yılmaz Akgünlü'ye ödülleri ve plaketleri de verilecek.

Seçici Kurul üyeliğini Yrd. Doç. Dr. Ahmet Beyhan Özdemir, Coşkun Aral ve Reha Bilir'in yaptığı XXIII. Devlet Fotoğraf Yarışması Sergisi'nde, Muharrem Amcazade'nin "Çocuk ve Sokak Çalgıcısı", Neray Oykan'ın "Gölge etme" ve Yılmaz Akgünlü'nün "Macera" isimli ödüllü fotoğraflarının yanı sıra yarışma seçici kurulunun sergilenmeye değer bulduğu toplam 28 sanatçının 50 fotoğrafı sergilenecek.
Kültür Dairesi'nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde fotoğraf sanatının yaygınlaşmasını ve Kıbrıs Türk fotoğraf sanatının gelişmesini sağlamak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği XXIII. Devlet Fotoğraf Yarışması ve Sergisi mesai saatleri içerisinde 27 Aralık 2013 Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.