İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Bulut İnşaat'ın son kurbanı; İhlas Holding çalışanları!

Bulut İnşaat'ın son kurbanı; İhlas Holding çalışanları!

Bulut İnşaat'ın hep sorunlarla gündeme gelen Eviva Lavinium Sitesi'nden 10 daire satın alan İhlas Holding çalışanları, Bulut İnşaat tarafından verilen taahütlerin yerine getirilmediği gerekçesiyle sözleşmelerinin iptalini ve ödedikleri paranın iade edilmesini istiyor.

Yayın Tarihi: 09/01/14 16:30
okuma süresi: 3 dak.
Bulut İnşaat'ın son kurbanı; İhlas Holding çalışanları!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Filiz Seyis

KKTC İhlas Holding Servis Müdürü Eyüp Aksüt, mağduriyetlerinin giderilmemesi halinde yargıya başvurmakta kararlı olduklarını açıkladı.

KKTC İhlas Holding Servis Müdürü Eyüp Aksüt, Kıbrıs Postası'na yaşadıkları mağduriyeti anlatarak, Bulut İnşaat'ın verdiği sözleri tutmadığını ifade etti.

Aksüt: "Bulut inşaat verdiği sözleri tutmadı!"

Aksüt, İhlas Holding personeli olarak Bulut İnşaat'ın Eviva Lavinium sitesinden 10 daire aldıklarını ancak 2013 yılının Kasım ayında teslim edilmesi gereken dairelerin sadece ikisinin teslim edildiğini söyledi.Aksüt, ayrıca, 10 dairenin hiçbirinin tapusunu alamadıklarını vurguladı."Bulut İnşaat verdiği sözleri tutmadı" diyen Aksüt, ortada büyük bir mağduriyet olduğunu söyledi.

Aksüt: "Tapular çıkmadı, teslimatlarda sıkıntılar yaşandı..."

Eyüp Aksüt şu şekilde konuştu:"Bulut İnşaat'ın Eviva Lavinium sitesinden İhlas Holding personelleri olarak 10 tane daire aldık. Tapular çıkmadı, teslimatlarda sıkıntı yaşadık...Kasım ayında teslim edilmesi gereken 10 dairenin sadece 2'sini alabildik, tapuların ise hiçbiri çıkmadı."

"Sözleşmelerimizi iptal etmek istiyoruz, yasal yollara başvuracağız"

"Verilen sözler tutulmadı, sözleşmelerimizi iptal etmek istiyoruz. İki daire için Bulut İnşaat Firması'na iptal dilekçesi verdik. Sonucunu görüp diğer dairelerin sözleşmelerinin de iptalini ve para iadesini isteyeceğiz.Ancak Bulut İnşaat çalışanları, iptal dilekçelerimizi aldıktan sonra bizi arayacaklarını söylediler ama aramadılar. Döndük biz aradık, yine 'biz size döneceğiz' dediler ama döneceklerine inanmıyorum.Bulut İnşaat mağduru olan çalışanlarımız dairelerini teslim alamadıkları için, hem satın alıp da yerleşemedikleri evlerinin borcunu hem de ev kirası ödüyorlar.

Avukatlarımız var, ne yapmamız gerektiği konusunda onlara görüşüyoruz, yargıya başvurmakta kararlıyız"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.