SERDARLI
okuma süresi: 6 dak.

Bayraktar: "Sorunları tarihe gömeceğiz"

Bayraktar: "Sorunları tarihe gömeceğiz"

CTP-BG Serdarlı Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar beldenin yaşadığı sorunlardan hayata geçireceği icraatlara kadar her konuya açıklık getirdi:

Yayın Tarihi: 06/05/14 16:47
okuma süresi: 6 dak.
Bayraktar: "Sorunları tarihe gömeceğiz"
A- A A+

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler'in Serdarlı Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar, 29 Haziran'da "Yıldızlı Belediyecilik" anlayışının Serdarlı'ya da ulaşacağını, çalışanlar ve halkın yaşadığı sorunların tarih olacağını söyledi. Kanal Sim'de Hıfsiye Ruh'a konuk olan CTP-BG'nin Serdarlı Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar, halkın hizmet alamamaktan şikâyetçi olduğunu belirtti ve göreve geldikten sonra hayata geçireceği projelerden bahsetti. Bölgenin sorunlar yumağının ortasında kaldığını kaydeden Bayraktar, gösterecekleri irade sayesinde bu sorunları aşacaklarını söyledi. Sorunların çok büyük sorunlar olmadığını fakat ilgisizlikten dolayı bu hale geldiğini dile getiren Salih Bayraktar, Serdarlı'daki en büyük sorunun su sorunu olduğuna dikkat çekti. Serdarlı halkına suyun 15 günde bir verilmesinden dolayı insanların tanker çağırıp su ihtiyacını gidermek zorunda kaldığını kaydeden Bayraktar, bunun büyük bir israf olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti'nden gelecek olan suyun kendileri için büyük bir önem arz ettiğini vurguladı.

ARITMA TESİSİ KURULACAK

Serdarlı Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar, hayata geçirecekleri projeler arasında Serdarlı'ya arıtma tesisi kurma planlarının olduğunu da belirtti. Özel bir arıtma tesisiyle işbirliği içerisinde olduklarını duyuran Bayraktar, Değirmenlik Belediyesi'yle de sondaj çalışması yaparak su sorununu aşmaya çalışacaklarını açıkladı. Serdarlı Belediyesi sınırları içerisinde yer alan oyun parklarının da güvensiz olduğunu ve içerisindeki aletlerin de paslanmış olduğunu anlatan Bayraktar, otlara gömülmüş oyun parklarını temizleyip çağdaş bir yapıya kavuşturacaklarını kaydetti.

"HAK EDİLEN ALTYAPIYI SAĞLAYACAĞIZ"

Serdarlı'da kaldırımların en son 2006 yılında CTP-BG'li Belediye Başkanı Erdinç Sütçüoğulları tarafından yaptırıldığına dikkat çeken Salih Bayraktar, o günden beridir altyapı çalışmalarına önem verilmediğini vurguladı. Serdarlı ve diğer bağlı köylerin halklarına layık oldukları altyapı sistemlerinin sağlanacağı sözünü veren Bayraktar, halkın hizmet talep ettiğini, yerel yönetimlerde de hizmetin CTP-BG demek olduğunu kaydetti. Serdarlı Belediyesi çalışanlarının da son derece huzursuz olduğunu dile getiren CTP-BG Serdarlı Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar, çalışanların 5 yıldan beridir sosyal haklarının yatırılmadığının da altını çizdi.

"BÜYÜK TEPKİ ALDI, ÇEKİLDİ"

Serdarlı Belediyesi'nin şu anki başkanı Mehmet Kerimoğlu'nun 8 yıllık görev süresi içerisinde halktan büyük tepki aldığını ve bu nedenle adaylıktan çekildiğini kaydeden Salih Bayraktar, Kerimoğlu'nun diyalogdan ve iletişimden yoksun bir şekilde davrandığını belirtti. Gerek muhtarlar, gerek belediye meclisi ve sivil toplum örgütleriyle ciddi sıkıntılar yaşandığını ifade eden Salih Bayraktar, bir personelin de hukuk kurallarına aykırı olarak işten durdurulduğunu ve Kerimoğlu'nun mahkeme kararını da dikkate almadığını sözlerine ekledi. Bayraktar, Kerimoğlu'nun 8 yıl içerisinde Serdarlı'yı başarısız bir noktaya ulaştırdığına da dikkat çekti.

6 BAĞLI KÖY VAR

Serdarlı Belediyesi sınırlarında şu anda 6 köyün olduğuna dikkat çeken CTP-BG Serdarlı Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar, bu köylerin "Yıldızlı Belediyeler" sıfatına kavuşmaları için hayata geçireceği bazı projelerden söz etti. 5 genel proje oluşturduklarını belirten Bayraktar, Spor ve Sosyal Aktivite Merkezi Projeleri bulunduğunu anlattı. Bayraktar, bu proje kapsamında Serdarlı'ya etüt merkezi ve kütüphane, kreş, insanların spor yapabilecekleri geniş alan, bazı salon sporu tesisleri ve 50 kişilik bir toplantı salonu bulunduğunu belirtti.

ÇÖPLER GÜNGÖR'E…

Serdarlı Belediyesi sınırları içerisinde biriken çöplerin Güngör Katı Atık Tesisleri'ne götürülmesi için bir çöp toplama istasyonu kurulacağını söyleyen Salih Bayraktar, yılda bir kez çöplerin Güngör'e taşınması konusunda ihaleye çıkma düşünceleri olduğunu dile getirdi. Bölgedeki yeşil alanların artırılması için ağaç dikim kampanyaları düzenleyeceklerini ifade eden Bayraktar, doğanın kendilerine sağladığı su imkanı kadar irade ortaya koyacaklarına vurgu yaptı.

SALHANE KURULACAK

Hayvan kesimlerinin daha uygun koşullarda yapılabilmesi için salhane projesini hayata geçireceklerini söyleyen Serdarlı Belediye Başkan adayı Salih Bayraktar şu şekilde konuştu: "Haşere ile mücadele adına AB standartlarına uygun insan sağlığını etkilemeyecek yöntemler geliştireceğiz. Su şebekelerimizdeki kullanım suyumuzun rutin tahlilleri yapılacak ve kamuoyuna açıklanacak. Sağlık konusunda bölgenin bilinçlendirilmesi adına belli zamanlarda SER-SAD derneğimizle birlikte konferans panel yapımlarına destek çıkılacak. Kültür konusunda ise Gönendere Kültür ve Sanat Derneği ile işbirliğinin yapacağız."

65 YAŞ ÜSTÜ İNSANLARIN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

CTP-BG'ye ait belediyelerde yaşlılara hizmetin bir marka haline geldiğini anlatan Salih Bayraktar, bu markayı Serdarlı'ya da taşıyacaklarını müjdeledi. Bölgede 400'den fazla 65 yaş üstü vatandaşın yaşadığına dikkat çeken Bayraktar, bu vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için gereken tüm iradeyi ortaya koyacaklarının altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.