ESENTEPE
okuma süresi: 5 dak.

Serdar Denktaş: "Esentepe Belediye Başkan adayımız Hasan Birinci"

Serdar Denktaş: "Esentepe Belediye Başkan adayımız Hasan Birinci"

Demokrat Parti Ulusal Güçler'in (DP-UG) 29 Haziran'da gerçekleşecek yerel seçimlerde, Esentepe Belediye Başkan adayı Hasan Birinci.

Yayın Tarihi: 10/05/14 20:00
okuma süresi: 5 dak.
Serdar Denktaş: "Esentepe Belediye Başkan adayımız Hasan Birinci"
A- A A+

DP UG açıklamasına göre, bu sabah Esentepe'yi ziyaret ederek burada açıklama yapan DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş; "Belediye Başkan adayımız Hasan Birinci" dedi.

Esentepe Belediye Başkan adayını da açıklayarak Girne İlçesi adaylarını tamamladıklarını belirten Denktaş, Esentepe'nin DP Ulusal Güçler için önemli bir kent olduğunu söyledi.

Denktaş; "Esentepe'nin bizim için önemi, bu kentin uzun müddetten beridir DP Ulusal Güçler başkanlığında yürütülmüş bir belediye olmasından kaynaklanıyor" dedi.

Bir süre önce trafik kazasında hayatını kaybeden DP Ulusal Güçler Esentepe Belediye Başkanı Erdal Barut'u da rahmetle anan Serdar Denktaş, Barut ile ilgili anılarını paylaşırken ise duygulandı:

"Çok sevgili arkadaşım, kardeşim Erdal Barut'un hakikaten güzel işler yapmaya başladığı, kenti toparladığı, yatırımları devleti de zorlayarak bu tarafa çektiği bir dönemin ardından elim bir trafik kazası sonucu kaybetmiştik. Kendisine rahmet diliyorum."

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Erdal Barut'un başlattığı işlerin devamını sağlamak, muhalefetteyken iktidara geldikten sonra talep ettiği ve yarım kalmış projeleri hayata geçirmek ve nerede bıraktıysa oradan devam etmenin DP Ulusal Güçler olarak boyunlarının borcu olduğunu sözlerine ekledi.

Bölge halkına ve parti örgütüne de seslenen Denktaş; "Üzerimize düşen görev Erdal Barut'un bölge için hayata geçirmek istediği projeleri devam ettirerek hayata geçirmektir. Ben inanıyorum ki, bugün burada belediye başkan adayı olarak ilan ettiğimiz Hasan Birinci kardeşim ile birlikte örgütsel anlamda tam bir dayanışma içerisinde Esentepe halkının bütünü ile kucaklaşmak suretiyle biz Erdal'ın o bütün hayallerini, yavaş yavaş gerçeğe dönüştüreceğiz" dedi.

DENKTAŞ: "ADAYLARIMIZIN TÜMÜ, KAZANMAK İÇİN BU YARIŞTA. BAŞARILI SONUÇ ELDE EDECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Bu arada tüm Girne ilçesi belediye başkan adaylarının isimlerini de bir kez daha kamuoyu ile paylaşan DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, tüm parti adaylarının aday oldukları kentin belediye başkanlıklarını kazanmak için bu yarışta aday olduklarının da altını çizip, başarılı bir sonuç elde edeceklerine inanç belirterek; "hâyırlısı olsun" dedi.

HASAN BİRİNCİ: "PARTİME VE ESENTEPE HALKIMA BANA GÖSTERMİŞ OLDUKLARI GÜVENDEN ÖTÜRÜ MİNNETTARIM"

DP Ulusal Güçler Esentepe Belediye Başkan adayı Hasan Birinci de konuşmasında öncelikle genelde parti yönetimine, özelde ise Esentepe örgütüne ve halkına kendisine gösterilen ilgi ve güvenden ötürü minnettar olduğunu söyleyerek, teşekkür etti.

BİRİNCİ: "ESENTEPE'YE DAHA İYİ HİZMET VERMEK İÇİN ADAYIM"

"Esentepe'ye daha iyi hizmet vermek için aday oldum" diyen DP Ulusal Güçler Esentepe Belediye Başkan adayı Hasan Birinci, "Can dostum Erdal Başkan'ın Esentepe ile ilgili çok büyük projeleri vardı. O'nun eserlerini, yapmak istediklerini, hedeflerini, gerçekleştirmek için bu yola hep beraber baş koyduk. Şimdi o projeleri en kısa zamanda hayata geçirmek, Erdal Başkanın ismini Esentepe'de yaşatmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadelede halkımızın iradesine talibiz" dedi.

Bu arada merhum Erdal Barut'un ailesine ve özellikle babasına da teşekkürlerini sunan Birinci, bu süreçte kendisine çok büyük destek verdiklerini söyledi.

DP Ulusal Güçler Esentepe Belediye Başkan adayı Hasan Birinci, ilerleyen günlerde Esentepe için hayata geçirecekleri projeleri de kamuoyu ile paylaşacaklarının altını çizerek sözlerini noktaladı.

DENKTAŞ VE DP UG HEYETİ, BAŞBAKANLA KARŞILAŞARAK SOHBET ETTİ…

Konuşmaların ardından, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Esentepe Belediye Başkan adayı Erdal Barut ile parti yönetimi, Esentepe halkını ziyaret etti.

Ziyaretler esnasında CTP-BG Genel Başkanı, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ve parti heyeti ile karşılaşıldı ve ayaküstü sohbet edildi.

DP Ulusal Güçler'in Esentepe'de düzenlediği basın toplantısında, Girne Milletvekilleri; Dr. Esat Ergün Serdaroğlu, Dr. Özdemir Berova, Girne İlçe Başkanı Mustafa Özdeğirmenci, Girne Belediye Başkan adayı Başak Tekerek, Girne İlçesi Kadın Örgütü Hande Kayasal ve Esentepe örgütü de hazır bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.