SERDARLI
okuma süresi: 3 dak.

Karagözlü: "Kadınların siyasette yer almasını cesaretlendirmek için adayım"

Karagözlü: "Kadınların siyasette yer almasını cesaretlendirmek için adayım"

Serdarlı Bağımsız Belediye Başkan adayı Vijdan Karagözlü, belediyeye yeni bir vizyon kazandırmak, kadınları, siyasette ve karar mekanizmalarında daha aktif rol almaları konusunda cesaretlendirmek amacıyla aday olduğunu bildirdi.

Yayın Tarihi: 13/05/14 13:35
okuma süresi: 3 dak.
Karagözlü: "Kadınların siyasette yer almasını cesaretlendirmek için adayım"
A- A A+

Vijdan Karagözlü, yayımlandığı basın bildirisiyle, vizyonunu basın ve kamuoyuyla paylaştı.

Karagözlü vizyonunun; halk sağlığına önem vermek, planlı gelişim ilkeleri ile yaşanabilir yerleşim birimleri oluşturmak, uygun alanlarda bölge gençlerine konut gelişim yerleri hazırlamak, kültür, sanat ve sportif etkinlikleri yaygınlaştırmak, turizme yönelik stratejiler belirlemek, yerleşim yerlerini engelsiz yaşama adapte etmek,planlı, düzenli yeşil alanlar, eğitici park ve oyun alanları ve piknik alanları yaratmak ve sosyal belediyecilik anlayışıyla halka en yaygın şekilde kaliteli hizmet sunabilmek olduğunu belirtti.

Seçilmesi durumunda, Belediye Meclisi toplantılarının halka açık yapılmasının sağlanacağını, belediyenin şeffaf ve hesap verebilir bir yapıya sahip olması için gerekenin yapılacağını belirten Karagözlü, Belediye Meclisi'nde alınan kararların halkın bilgisine getirileceğini ifade etti.

Serdarlı Belediyesi'nin bugün içinde bulunduğu durumun, memnun edici bir pozisyonda olmadığını ileri süren Karagözlü, bölgenin, su, çöp toplama ve imha, çevre ve altyapı, ağıllar, sosyal sportif ve kültürel altyapı gibi sorunları bulunduğunu belirtti.

Vijdan Karagözlü, Serdarlı Belediyesi'nin mevcut yapısıyla sorunlarını çözemeyeceğini savunarak, insan kaynakları ile maddi kaynakların doğru kullanılmadığını, bunun da hizmet verimini düşürdüğünü iddia etti.

Serdarlı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Karagözlü, belediyenin sorunlarının, kaynaklar doğru kullanılarak ve sürdürülebilir yeni kaynaklar yaratarak çözüleceğini, AB'nin Kuzey Mesarya Kalkınma Stratejisi'ne yönelik tarıma dayalı projelerinin üretileceğini ifade etti.

Köylerin sorunlarının da öncelik sırasına göre belirlenerek çözüleceğini belirten Karagözlü, "Yeni dönemde şeffaf, hesap verebilir, yeni bir belediye vizyonu anlayışı ile yönetime talip oluyorum. Talip olduğum yeni dönem belediye başkanlığı için bölge halkımın takdirleri ile onlardan destek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Karagözlü, adaylık sürecinde kendisine destek verdiklerini ifade ettiği; Toplumcu Demokrasi Partisi'ne, Birleşik Kıbrıs Partisi'ne ve Baraka Kültür Merkezi yetkili organlarına teşekkür etti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.