YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 2 dak.

CTP-BG: "Yeniboğaziçi'ne hizmet geldi, yüzler güldü"

CTP-BG: "Yeniboğaziçi'ne hizmet geldi, yüzler güldü"

CTP-BG Gazimağusa İlçesi'nin köylere düzenlediği ziyaretler çerçevesinde dün Mormenekşe ve Alaniçi köyleri ziyaret edildi.

Yayın Tarihi: 19/05/14 11:39
okuma süresi: 2 dak.
CTP-BG: "Yeniboğaziçi'ne hizmet geldi, yüzler güldü"
A- A A+

Belde sakinleriyle sürekli olarak iç içe olan Yeniboğaziçi Belediye Başkanı ve CTP-BG'nin Belediye Başkan adayı Cemal Biren, ev sahibi olarak bölgede davetli olarak bulunan Sağlık Bakanı Ahmet Gulle ve Mağusa milletvekili Ferdi Sabit Soyer'e, köyü gezdirdi. CTP-BG heyeti, Yeniboğaziçi Belediyesi, Alaniçi Kadınlar Birliği, Alaniçi Muhtarlığı'nın ortaklaşa çalışmasıyla düğün salonunun çiçeklendirme ve yeniden düzenleme çalışmalarını incelendi.

BÖBREK HASTALARINA ULAŞIM İMKANI SAĞLANACAK

CTP'nin ülkenin her noktasına belediye hizmeti sunduğu yerel yönetim reformundan sonra Yeniboğaziçi Belediyesi'ne bağlanan ve aldığı hizmetlerle önemli bir gelişim gösteren Alaniçi'nde belediye ile bakanlığın ortak çalışması ile önümüzdeki günlerde diyaliz hastalarına hastaneye ulaşım imkanı da sunulacak. Belediye Başkanı Biren, hayvancıların önemli bir ihtiyacını karşılayacak su deposunun inşasına başladıklarını da ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.