DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

CTP-BG Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi ziyaretlerine devam ediyor...

CTP-BG Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi ziyaretlerine devam ediyor...

CTP-BG 3'üncü dönem Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi ve belediye meclis üyesi adayları çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ederek, köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 23/05/14 10:43
okuma süresi: 2 dak.
CTP-BG Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi ziyaretlerine devam ediyor...
A- A A+

CTP-BG 3'üncü dönem Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi ile belediye meclis üyesi adayları Göçeri, Şirinevler ve Taşkent köylerine ziyaret düzenleyerek halkla kucaklaştı.

Ziyaretlerde konuşma yapan CTP-BG 3'üncü dönem Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi, seçim çalışmaları sürerken, belediyenin de on bir köyde çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam ettiğini, bugüne kadar olan süre içerisinde ihtiyaçlı köylerde asfaltlama çalışmalarının yapıldığını, su sorunu yaşayan bölgelerde vatandaşın artık çeşmelerinden 24 saat kesintisiz içilebilir suyun aktığını ve ihtiyaç duyulan bölgelerde ise çocuk parklarının yapıldığını söyledi.

CTP-BG 3'üncü dönem Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi, 2014 yılında "Hizmete Devam" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, gerçekleştirilen ziyarette, bölge vatandaşların ihtiyaç duyduğu projeleri de hayata geçirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Ziyarette söz alan vatandaşlar ise Dikmen Belediye Başkan adayı Yüksel Çelebi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını ve 2014 yılında belediyenin hizmetlerinin aynı tempoda devam etmesi dileklerinde bulundular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.