ESENTEPE
okuma süresi: 2 dak.

Cemal Erdoğan: "Esentepe laf değil yıldızlı hizmet bekliyor!"

Cemal Erdoğan: "Esentepe laf değil yıldızlı hizmet bekliyor!"

CTP-BG Esentepe Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan ve belediye meclis üyesi adayları Esentepe'de bildiri dağıttı.

Yayın Tarihi: 23/05/14 12:53
okuma süresi: 2 dak.
Cemal Erdoğan: "Esentepe laf değil yıldızlı hizmet bekliyor!"
A- A A+

Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan ve ekibi, 29 Haziran'da göreve geldiklerinde hayata geçirecekleri projeleri paylaştı. Köy halkının yakın ilgisi karşısında doğru yolda olduklarını anladığını söyleyen Erdoğan, "Esentepe'nin kaderi bu seçimlerde değişecek. Bölge insanı artık laf değil hizmet bekliyor" dedi.

SAĞLIKLI BİR ESENTEPE İÇİN…

Bölgedeki belediyecilik anlayışının insan odaklı olmadığını ifade eden Erdoğan, göreve geldiklerinde park, yaşam boyu spor alanı, spor salonu, yürüyüş parkuru gibi halk sağlığını ilgilendiren konularda ivedilikle adım atılacağını Esentepe halkının sosyalleşeceğini söyledi.

Bir vatandaşın sorusu üzerine belediye işçilerinin işten çıkarılmayacağının altını çizen Erdoğan, CTP'nin yıldızlı belediyecilik anlayışının Esentepe'ye de geleceğini söyledi. Partinin yerel yönetimler vizyonunu vatandaşla paylaşan Erdoğan ve ekibi projelerini hayata geçirmek için halktan onay istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.