KARPAZ
okuma süresi: 6 dak.

CTP- BG: "Yeni bir Dipkarpaz yaratacağız!"

CTP- BG: "Yeni bir Dipkarpaz yaratacağız!"

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun 29 Haziran'da göreve gelmelerinin ardından yepyeni bir Dipkarpaz yaratacaklarını söyledi.

Yayın Tarihi: 26/05/14 15:43
okuma süresi: 6 dak.
CTP- BG: "Yeni bir Dipkarpaz yaratacağız!"
A- A A+

CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun, Dipkarpaz'da yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Dipkarpaz'ın ne okullarında müdür ne hastanesinde doktor bulunduğunu dile getiren Suphi Coşkun, gece yarısından sonra rahatsızlık geçiren hastaları Allah'a havale ettiklerini açıkladı. Dipkarpaz'ın birçok hizmetten mahrum bırakıldığını bu yolla dile getiren Coşkun, göreve gelmelerinin ardından bölgedeki bu eksiklikleri gidereceklerini ifade etti. Dipkarpaz Belediyesi'nde yaşanan kaos ortamını da değerlendiren Coşkun, belediye çalışanlarının 35 gündür grevde olduğunu belirtti. Dipkarpaz Belediyesi'nde sorunu çözmek bir takım adımlar atıldığını ancak devamının gelmediğini kaydeden Coşkun, çalışanların sadece haklarını talep ettiklerinin altını çizdi.

COŞKUN SAĞDUYUYA DAVET ETTİ

Dipkarpaz Belediyesi çalışanlarının haklarını aramakta son derece haklı olduklarına vurgu yapan CTP-BG Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Suphi Coşkun, çalışanların sağduyulu olmalarını ve yasalara uygun bir şekilde haklarını aramaya devam etmeleri konusunda çağrıda bulundu. Program esnasında Dipkarpaz Belediye Başkanı Mehmet Demirci'ye de çağrıda bulunan Coşkun, "Bu sorunu artık çöz" diye seslendi. Belediyeye her şeyden önce çalışanların huzurunun gelmesi gerektiğini kaydeden Coşkun, her çalışanın çocuğu bulunduğunu ve çocukların şu anda sınav haftasında bulunduğunu hatırlattı. Çalışanların çocuklarına böyle zor bir dönemde harçlık veremeyecek durumda olduklarını söyleyen Coşkun, "Bu durum benim içimi acıtıyor" dedi.

DEMİRCİ 41 KİŞİYİ İŞE ALDI

2006 yılından bu yana 41 kişinin işe alındığını ve şu anda bütün çalışanların grevde bulunduğunu belirten Suphi Coşkun, çalışanların hepsini Dipkarpaz'ın mevcut Belediye Başkanı Mehmet Demirci'nin işe aldığını söyledi. Göreve gelmelerinin ardından bütün icraatlardan önce Dipkarpaz Belediyesi çalışanlarının sorunlarını çözmek gerektiğine dikkat çeken Coşkun, çalışanların kendisine büyük destek verdiğini ancak kendisi için ön planda çalışanların hakları olduğunu, desteğin sonra geldiğini ifade etti. Grev yapan çalışanların karşısına polis güçlerinin sürüldüğünü anlatan Coşkun, "Mehmet Demirci çalışanlarla emniyet güçlerini karşı karşıya getirdi" dedi.

KİMSEYE İŞ SÖZÜ VERMEDİM

Seçim kazanmak uğruna diğer siyasilerin yaptığı gibi kimseye iş sözü vermediğinin altını çizen Suphi Coşkun, yasalar neyi gerektiriyorsa onu uygulayacağını belirtti. Dipkarpaz'ın tam bir turizm bölgesi olduğunu ancak bu olanağın değerlendirilemediğini vurgulayan Coşkun, "Dipkarpaz'ı turizmin beşiği haline getireceğiz ve çeşitli istihdam olanakları yaratacağız" dedi. Dipkarpaz'da yaşayan insanların refah seviyelerini artıracaklarına değinen Coşkun, "Biz önce insan diyoruz. İnsanımızı sever, değer veririz. Belediyecilik bizim için sadece görev değil gönül işidir" cümlelerini kullandı. Göreve gelmesi halinde bazı çalışanları işten atacağı dedikodularına da açıklık getiren Coşkun, kimseyi işten atmayacağını çünkü kimsenin ekmeğiyle oynamak istemediğini ifade etti.

OTELİ PEŞKEŞ ÇEKMEYE ÇALIŞTI

Dipkarpaz'daki Apostolos Andreas Manastırı'nın hemen yanında bulunan oteli, Dipkarpaz Belediye Başkanı Mehmet Demirci'nin bir şirkete peşkeş çekmek istediğini anlatan Coşkun, bu satışa Başbakan Özkan Yorgancıoğlu'nun engel olduğunu ve otelin Dipkarpaz halkında kalmaya devam ettiğini söyledi. Otelin Dipkarpaz halkı için büyük önem arz ettiğine işaret eden Coşkun, köy halkının bu otele gözbebeği gibi baktığını ifade etti.

ÇALIŞANLAR GREVDEYKEN PERSONEL ALDI

Dipkarpaz Belediyesi Başkanı Mehmet Demirci'nin grevde olan çalışanların sorunlarını çözmek yerine personel almayı tercih ettiğini kaydeden Suphi Coşkun, "Bunu hangi vicdan kaldırır? İnsanlar haklarını ararken Demirci personel aldı, bu kabul edilemez bir tutumdur" dedi. Kaleburnu köyündeki gençlerin aktivite yapacakları bir bölge olmadığını belirten Coşkun, buraya bir halı saha inşa edeceklerini ve kadınlar için de özel spor salonu yaptıracaklarını müjdeledi.

NE GEREKİYORSA YAPILACAK

Dipkarpaz Belediyesi'ne talip olurken sadece Suphi Coşkun olarak talip olmadıklarını belirten Coşkun, birbirinden değerli belediye meclis üyesi adayları olduğunu ve göreve seçilmeleri halinde Dipkarpaz'ı diğer CTP-BG'li belediyeler gibi "Yıldızlı Belediyeler" arasına katacaklarını söyledi. Turizmin Dipkarpaz'da kalkınması için gereken neyse yapılacağını dile getiren Coşkun, bölgedeki doktor eksikliğine de son vereceklerini ve halkın çok cüzi bir miktar ödeyerek her an acil yardım hizmetinden yararlanabileceğini ifade etti. Diğer parti üyesi vatandaşlarla kardeş olduklarını vurgulayan Coşkun, "Hepimiz rozetimizi çıkarıp yepyeni bir Dipkarpaz yaratmaya çalışacağız" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.