VADİLİ
okuma süresi: 3 dak.

CTP Vadili Başkan Adayı Kasap: "Temel kuralımız denk bütçe!"

CTP Vadili Başkan Adayı Kasap: "Temel kuralımız denk bütçe!"

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Vadili Belediye Başkan adayı Hasan Kasap,Vadili Belediyesi'nin gelir gider dengesinin düzensiz olduğunu ve göreve gelmeleri halinde belediye için denk bütçe kuralını uygulayacaklarını açıkladı.

Yayın Tarihi: 28/05/14 16:38
okuma süresi: 3 dak.
CTP Vadili Başkan Adayı Kasap: "Temel kuralımız denk bütçe!"
A- A A+

Hasan Kasap, hayata geçirecekleri projelerle Vadili'nin çehresinin değişeceğini belirtti. Dağınık bir mali yapının bulunduğu Vadili Belediyesi için denk bütçenin temel kuralları olduğunu dile getiren Kasap, her başlanan projenin yarım bırakıldığını ifade etti. Mali dengeyi düzeltmelerinin ardından hedefler ve projelerin hayata geçirileceğini söyleyen Hasan Kasap, çalışanların sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımlarının 2 yıldan beridir yapılmadığını vurguladı. Çalışanların herhangi bir sağlık sorunu yaşamaları halinde devletteki sağlık hizmetlerinden faydalanamadıklarına dikkat çeken Hasan Kasap, "Çalışanlarımız ihtiyat sandığından borçlanmak istediklerinde de geriye dönük borçlardan dolayı bu imkandan faydalanamıyorlar" dedi.

MAAŞLAR GEÇ ÖDENİYOR, ÇALIŞAN BASKI ALTINDA

Vadili Belediyesi'nin gelir gider dengesinin bozuk olmasından dolayı çalışanların zaman zaman maaşlarını geç aldıklarının da altını çizen Hasan Kasap, buna rağmen çalışanların bu sıkıntılarını dile getiremediklerini çünkü baskı altında olduklarını ifade etti. Göreve gelmeleri halinde ihtiyat sandığı ve sosyal sigortalara olan borçları yapılandırma yoluna gideceklerini belirten Kasap, Vadili'ye kreş kazandıracaklarını ve çalışan ailelerin çocuklarını bu kreşe rahatça emanet edebileceklerini söyledi. Vadili gençlerinin spor yapabilecekleri bir alan da bulunmadığına işaret eden Kasap, "Gençlerimiz halı saha oynayabilmek için komşu köylere gidiyorlar. Biz köyümüze halı saha kazandıracağız ve gençlerimizin kendi köylerinde spor yapmasını sağlayacağız" dedi.

YAŞLILARA HİZMET GÖTÜRÜLECEK

Çocuklar ve gençlerin yanı sıra yaşlılara yönelik projelerinin de bulunduğunu dile getiren Kasap, yardıma muhtaç olan yaşlılara ilk etapta hizmeti ayaklarına kadar götüreceklerini, ardından da mali yapıyı düzeltmeleriyle birlikte Vadili'ye yaşlı bakım evi kazandıracaklarını söyledi. Belediyeciliğin insana hizmet anlamına geldiğini ifade eden Kasap, "Şeffaf ve hesap verebilir bir mali yapı oluşturacağız. Turunçlu ve Vadili meydanlarına pano asıp alınan kararları halkımıza duyuracağız ve harcamalarımızı halkın bilgisine sunacağız. Şu an çok fuzuli harcamalar var" diye konuştu.

MAKAM ARABASI KULLANMAYACAĞIM

Göreve gelmesi halinde Vadili Belediyesi'ne ait makam aracını kullanmayacağının altını çizen Hasan Kasap, dürüstlük ve çalışkanlıklarıyla Vadili'yi de "Yıldızlı Belediyeler" arasına katacaklarını ifade etti. Yakınlarında bulunan Gazimağusa ve Değirmenlik Belediyesi'nin birbirinden önemli icraatlar hayata geçirdiklerini vurgulayan Kasap, güçlerini birleştireceklerini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.