VADİLİ
okuma süresi: 4 dak.

Sapsızoğlu: "Vadili'ye hizmet etme sevdasındayız"

Sapsızoğlu: "Vadili'ye hizmet etme sevdasındayız"

Demokrat Parti Ulusal Güçler merkezdeki çalışmalarının yanı sıra, ilçe teşkilatları da 29 Haziran yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yayın Tarihi: 29/05/14 14:36
okuma süresi: 4 dak.
Sapsızoğlu: "Vadili'ye hizmet etme sevdasındayız"
A- A A+

DP Ulusal Güçler Vadili Örgütü geçtiğimiz akşam düzenlediği toplantı ile Vadili'den aday gösterilen Belediye Başkan ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının tanıtımını yaptı.

Aday tanıtım toplantısına DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın yanı sıra Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Gazimağusa Milletvekili ve İlçe Başkanı Fikri Ataoğlu ile Gazimağusa Milletvekili Dr. Hakan Dinçyürek'de katıldı.

DENKTAŞ:

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, seçim startını verdiklerini ve çalışmaları hızlandıracaklarını söyledi.

Denktaş; "bu akşam gururlu olduğumun altını çizmek istiyorum. Çünkü Vadili halkının bağrından kopmuş, çok değerli arkadaşlarımız partimizin hizmet davasına inanmış, gönül vermiş, 'bu hizmet davasında bizde varız' demişlerdir" diyerek başta belediye başkan adayı ve meclis üyesi adaylarına ayrı ayrı teşekkür etti.

ŞAHİN SAPSIZOĞLU; "HEDEFİMİZ VADİLİ'Yİ GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ YENİ DÖNEM DE BÖLGENİN MERKEZİ HALİNE GETİRMEK"

DP Ulusal Güçler Vadili Belediye Başkan adayı Şahin Sapsızoğlu burada yaptığı konuşmada Vadili'nin yönetimine talip olduklarını ifade ederek, Vadili'ye hizmet etme sevdalısı bir kadro ile yola çıktıklarını söyledi.

Vadili'nin yıllarca birikmiş büyük sorunları olduğunu ifade eden Sapsızoğlu, projelerini halkla bire bir paylaştıklarına dikkati çekerek; "Yıllarca birikmiş olan sorunlarımızın çözümü için halkımızın iradesine talip olduğumuzu söylüyoruz. Belediyeye geldikten kısa bir süre sonra sorunları çözüme kavuşturmak boynumuzun borcu olacaktır. Bunun da sözünü buradan veriyoruz" dedi.

"Geri kalmışlık Vadili'nin kaderi olamaz" diyen Sapsızoğlu, hedeflerinin başında Vadili'yi geçmişte olduğu gibi, yeni dönemde de bölgenin merkezi haline getirmek olduğunu söyledi.

Hizmet için heyecanlı ve istekli olduğuna dikkat çeken DP Ulusal Güçler Vadili Belediye Başkan adayı, merkezden uzak olmanın ve işsizliğin özellikle gençler üzerinde olumsuz etkiler bıraktığını, gençleri göçe zorladığına dikkat çekerek, gençlere yönelik çok kapsamlı kompleks projelerinin yer aldığını söyledi.

Yine yaşlı vatandaşlara yerinde hizmetin sağlanması, Turunçlu'ya belediye birimin oluşturulması için hayata geçirecekleri projelerinin varlığından söz eden Sapsızoğlu, hayvancılığın yoğun olduğu bölgede kesimhanenin de eksikliğine dikkat çekerek, veteriner biriminin güçlendirilmesinin elzem olduğunu söyledi.

Çevre düzeni ve su sorunun da köklü çözüme kavuşturtmasının önemine dikkat çeken, DP Ulusal Güçler Vadili Belediye Başkan adayı Şahin Sapsızoğlu, hizmet için bu yarışta yer aldıklarını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların sonrasında DP Ulusal Güçler Vadili Belediye Başkan adayı Şahin Sapsızoğlu ve Belediye Meclis Üyesi adayları; Hanife Menteş, Siyami Şimşek, Aytur Sakallı, Güzel Özer, Kadir Aktaş, İsmail Özkan Kırmızı, Veli Özer ve Hacı İsmail Süngü sahnede bölge halkını selamladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.