ESENTEPE
okuma süresi: 3 dak.

Cemal Erdoğan: "Mutlu bir Esentepe yaratacağız"

Cemal Erdoğan: "Mutlu bir Esentepe yaratacağız"

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Esentepe Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan, CTP-BG'nin yönetiminde bulunan 9 belediyenin sınırları içerisinde yaşayan insanların mutlu olduğunu, Esentepe halkının da mutlu insanlar arasına katılacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 02/06/14 15:01
okuma süresi: 3 dak.
Cemal Erdoğan: "Mutlu bir Esentepe yaratacağız"
A- A A+

Esentepe Belediyesi'ndeki çalışanların 2 yıldan beridir maaşlarını 2 ay geriden gelerek aldığını ifade eden Cemal Erdoğan, belediyenin toplam 4 milyon TL borcu olduğuna değindi. 4 milyon TL'lik borcun 1 milyon 600 bin TL'sinin çalışanların sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımları olduğunu dile getiren Cemal Erdoğan, KIB-TEK'e de 1 milyon 350 bin TL elektrik borcu olduğunu açıkladı. Dış piyasaya toplamda 1 milyon TL'lik bir borç olduğunu da aktaran Erdoğan, Esentepe Belediyesi'nde tahsilat sorunu yaşandığını kaydetti. Göreve gelmeleri halinde bu borçları nasıl azaltacakları hakkında da bilgi veren Cemal Erdoğan, Esentepe Belediyesi'nde tahsilat oranlarını artırıp borçları düşüreceklerini vurguladı.

DÜNYA STANDARTLARINDA BİR ESENTEPE

1 Ocak 2011 tarihinden itibaren çalışanların sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımlarının yapılmadığını bildiren CTP-BG Esentepe Belediye Başkan adayı Cemal Erdoğan, bölgede bulunan Teknecik Elektrik Santrali'nin de halk sağlığına büyük zarar verdiğini dile getirdi. Esentepe'de bulunan otellerden her gün kişi başı 4 TL alınması gerektiğini ancak bu tahsilatın yapılamadığını da belirten Erdoğan, bu rakamın günde 500 TL civarında bir gelire ulaşabileceğini de kaydetti. Belediyeciliğin artık çöp toplama, ot sökme, su verme gibi işlerden ibaret olmadığını ifade eden Cemal Erdoğan, dünya standartlarında bir Esentepe Belediyesi yaratacaklarını vurguladı.

ESENTEPE'Yİ ÖRNEK GÖSTERECEKLER

Esentepe'de çocukların gideceği bir oyun parkı olmadığını belirten Cemal Erdoğan, 2 yıl önce kapalı spor salonu için temeller atıldığını fakat yarım kaldığını kaydetti. Bu spor salonunun yapımı için TC Yardım Heyeti'nden gereken paranın tahsil edildiğini ancak temel atımının ardından yapımının durduğunu söyleyen Erdoğan, bu inşaatın demirlerinin bile çürüme noktasına geldiğini savundu. Göreve geldikleri andan itibaren CTP-BG yönetimindeki 9 belediyeyi örnek alacaklarını ancak 4 yılın ardından diğer belediyelerin de Esentepe'yi örnek alma noktasına geleceklerinin altını çizen Erdoğan, Esentepe'nin vitrin olacağını sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.