BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 5 dak.

Sennaroğlu sordu: "Büyükkonuk'un 5 trilyonu nerede?"

Sennaroğlu sordu: "Büyükkonuk'un 5 trilyonu nerede?"

CTP-BG Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Ahmet Sennaroğlu, sekiz yıl önce belediyeyi 27 milyar TL ile devralan Sezai Sezen'in belediyeyi 5 trilyon TL borcu olan bir konuma getirdiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 04/06/14 16:25
okuma süresi: 5 dak.
Sennaroğlu sordu: "Büyükkonuk'un 5 trilyonu nerede?"
A- A A+

Sennaroğlu, bölgede gerçekleştirilen projelerin TC Elçiliği'nden alınan katkılarla yapıldığını, çoğunun da yarım bırakıldığının altını çizerek "Beş trilyonluk hizmet nerede?" diye sordu.

CTP-BG Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Ahmet Sennaroğlu, mevcut başkanın icraatlarını eleştirerek projelerini kamuoyuyla paylaştı. Adaylık kararını alma sürecinden bahseden Sennaroğlu, Büyükkonuk'ta doğmuş büyümüş, bölgenin insanı olarak, yapabileceği birçok şey olduğu inancıyla bu yola çıktığını söyledi. Sennaroğlu, mevcut belediye başkanının sekiz yıldır hizmet verme noktasında başarılı olmadığını dile getirerek, bölgenin bir insanı olarak, Büyükkonuk'u ileriye taşımak için göreve talip olduğunu anlattı. Sennaroğlu, kendisi ve ekibinin particilik anlayışıyla yola çıkmadığının da altını çizerek, partili, partisiz tüm arkadaşlarıyla Büyükkonuk ve belediyeye bağlı tüm köylerdeki vatandaşlara hizmet verme amacında olduklarını ifade etti.

BEŞ TRİLYON TL'LİK HİZMET NEREDE?

Büyükkonuk Belediyesi'nin mevcut mali yapısından da bahseden Sennaroğlu, göreve geldiği sekiz yıl önce belediyeyi artı 27 milyar TL ile devralan Sezai Sezen'in belediyeyi 5 trilyon TL bilinen borcu olan bir konuma getirdiğini söyledi. Sennaroğlu, bölgede gerçekleştirilen projelerin TC Elçiliği'nden alınan katkılarla yapıldığını, çoğunun da yarım bırakıldığının altını çizerek "Beş trilyonluk hizmet nerede?" diye sordu.

ÇALIŞAN HALA ÖDENMEDİ

Belediye çalışanlarının bugün hala ödenmemiş olduğunun da altını çizen Sennaroğlu, "Belediye diktatörlük ile yönetiliyor" diyerek mevcut başkanın tavırları nedeniyle belediyenin iç huzurunun da kalmadığını belirtti. Sennaroğlu, çalışanın maaşını gününde aldığı, sosyal yatırımlarının yapıldığı ve çalışanı iş yerine huzur ve istekle giden bir belediye yaratacaklarını söyledi.

BELEDİYE ŞEFFAF OLARAK YÖNETİLECEK

Büyükkonuk Belediye başkanı seçilmesi halinde neler yapacağı konusunda da bilgiler veren CTP-BG Başkan adayı Ahmet Sennaroğlu, her şeyden önce şeffaf ve adil bir belediye hedefiyle yola çıktıklarını vurguladı. Alınan her kararın yapılan toplantılarla belediye meclis üyeleri ve muhtarların da bilgisine getirileceğini dile getiren Sennaroğlu, belediye meclis kararlarının halktan da saklanmayacağını belirtti.

BORÇLAR YAPILANDIRILARAK İŞE BAŞLANACAK

Belediyenin mali yapısının düzeltilmesi için neler yapılabileceği üzerinde projelerini ortaya koyan Sennaroğlu, ellerinde bir sihirli değnek bulunmadığını, bu mali yapının ancak borçların yapılandırılmasıyla düzeltilebileceğini ifade etti. Büyükkonuk'un bir eko turizm bölgesi olduğunun da altını çizen Sennaroğlu, köyün bu karakterinin çok önemli olduğunu ve bunun korunup geliştirilmesi için çalışacaklarını söyledi.

GERÇEKÇİ PROJELER HEDEFLİYORUZ

Borç içinde olan belediyenin mali yapısına rağmen büyük kaynaklar gerektirmeyen birçok hizmetin halka sunulabileceğinin de altını çizen Sennaroğlu, gerçekçi projeler anlayışıyla halka çeşitli sosyal hizmetler sunulabileceğini belirtti. Gezici sağlık biriminin bir istihdamla gerçekleştirilebileceğini belirten Sennaroğlu, temizlik, çöp toplama gibi temel beledi hizmetlerine giren hizmetlerin zaten gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtti. Sennaroğlu, engelli ve sosyal yardım alan vatandaşlardan ise vergi ve su parası almayacaklarını da kaydetti. Bölgeye bir sağlık merkezi kazandırmak istediklerini anlatan Sennaroğlu, projelendirdikleri sağlık hizmetinin ambulansı ile birlikte yirmi dört saat hizmet verebileceğini kaydetti. Sennaroğlu, AB finansmanlarından da yararlanarak eko köylerde olabilecek yolların, bisiklet yollarının da yapılması için proje hazırladıklarını anlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.