GEÇİTKALE
okuma süresi: 3 dak.

Öztaş ve Meclis üyesi adayları köy kahvelerinde halkla buluştu

Öztaş ve Meclis üyesi adayları köy kahvelerinde halkla buluştu

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş ve meclis üyesi adayları köy kahvelerinde halkla buluştu, esnafı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 08/06/14 13:48
okuma süresi: 3 dak.
Öztaş ve Meclis üyesi adayları köy kahvelerinde halkla buluştu
A- A A+

CTP-BG'den yapılan açıklamaya göre, ziyarete, Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Mağusa İlçe Başkanı, Milletvekili Erkut Şahali, Milletvekili Arif Albayrak ve Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Cemal Biren de katıldı.

Heyet vatandaşın sorunlarını dinledi, hükümet icraatlarını anlattı ve partinin yerel yönetimler vizyonunu ortaya koydu. CTP'nin Geçitkale için hayata geçireceği projeleri de ziyarette anlatıldı.

YORGANCIOĞLU: "CTP'NİN YÖNETİM BAŞARISI ORTADA"

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu yaptığı konuşmada partisinin yerel yönetimlerdeki başarısının ortada olduğunu, CTP'nin halihazırda halkın yüzde 65'ine yerel hizmet verdiğini, 29 Haziran'dan sonra bu rakamın yüzde 75-80'ne çıkacağına inandığını belitti.

Yorgancıoğlu, Geçitkale Belediyesi'nin de kesinlikle "Yıldızlı Belediyeler" arasına gireceğini ve hizmetin herkesin hakkı olduğunu ve halkın bu desteği vereceğini söyledi. Yorgancıoğlu, Geçitkale ve bağlı köylerde yaşayan yurttaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ŞAHALİ: "GEÇİTKALE, KUZEY MESERYA'NIN İNCİSİ OLACAK"

CTP-BG Mağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Erkut Şahali ise, CTP'li belediyelerin vizyon sahibi olduğunu hizmette ayrımcılık yapmadığını ve her zaman 'önce insan' diyerek, insana ve çevreye duyarlı hizmet verdiğini söyledi. Geçmişte Dikmen, Değirmenlik, Alayköy'ün de Geçitkale Belediyesi'nin şu anki durumundan daha iyi olmadığını söyleyen Şahali, CTP-BG'li başkanların hizmet aşkıyla neler yapabileceklerini halka gösterdiklerini ifade etti.

Şahali, Geçitkale ve bağlı köylerin de 29 Haziran'dan sonra Hasan Öztaş ve ekibi sayesinde "Yıldızlı Belediyeler" arasına gireceğini ve Kuzey Mesarya'nın incisi olacağına inandığını söyledi; Hasan Öztaş'ın bu vizyona sahip olduğunu ve çok yeni bir Geçitkale yaratacaklarına inandığını vurguladı.

ÖZTAŞ: DÖNÜŞÜMÜ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN GELİYORUM

CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş ise mevcut belediye başkanının "vizyonsuzluğu" nedeniyle Kuzey Mesarya'nın en büyük yerleşim yeri olan Geçitkale ve bağlı köylerine hiçbir yatırım yapılmadığını ileri sürdü.

Öztaş, "Hiçbir şey yapılamadığı gibi eski başkanların yaptıkları yıkılıp harap edildi. Bu zihniyetle Geçitkale köy kalmaya mahkum edildi. Buna daha fazla göz yummayacağız. Dönüşümü gerçekleştirmek için adayız.

Halkımız beni de ekibimi de tanıyor" dedi.
Hedefinin "Yıldızlı Belediyeler" arasına girmek olduğunu söyleyen Öztaş, şirin, temiz ve düzenli bir belde yaratacaklarının sözünü verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.