ÇATALKÖY
okuma süresi: 1 dak.

Uluçay CTP-BG'nin adayı Kırok'la Çatalköy'ü gezdi

Uluçay CTP-BG'nin adayı Kırok'la Çatalköy'ü gezdi

İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay hafta sonunu Çatalköy'de geçirdi. Çatalköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok ve ekibi ile birlikte köyü gezen Uluçay vatandaşların sorunlarını dinleyerek, Kırok'un hedeflediği projeleri yerinde gördü.

Yayın Tarihi: 08/06/14 15:53
okuma süresi: 1 dak.
Uluçay CTP-BG'nin adayı Kırok'la Çatalköy'ü gezdi
A- A A+

CTP-BG'den verilen bilgiye göre, Uluçay vatandaşların sorunlarını dinleyerek seçim sonrası belediyelerle ilgili yapılacak düzenlemeleri aktardı. Uluçay, belediyelerin mali yapılarının denetlenmesi ile ilgili atılacak adımları Çatalköylülerle paylaştı.

İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay, konuşmasında belediyeler reformunu da anlattı. Uluçay daha sonra vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.

Kırok ve ekibi ile seçim gezilerine katılan Uluçay, yıldızlı belediyeciliğin Çatalköy'ün de hakkı olduğunu ve 29 Haziran sonrasında Çatalköylüler için yeni bir dönemin başlayacağını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.