ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

CTP-BG: "Çatalköylüler Kırok'a dert yandı"

CTP-BG: "Çatalköylüler Kırok'a dert yandı"

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren CTP-BG, 29 Haziran sonrasında Çatalköy'de de belediye yönetimini devralmaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 09/06/14 13:14
okuma süresi: 2 dak.
CTP-BG: "Çatalköylüler Kırok'a dert yandı"
A- A A+

Bu hedef doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran CTP-BG Çatalköy Örgütü, hafta sonu köyde girilmedik ev bırakmadı. Çatalköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok ve belediye meclis üyelerinin tanıtımlarının yer aldığı broşürler çok geniş bir kesime ulaştırıldı. Sadece belediye başkan adayıyla değil, belediye meclis üyeleri ile de rakipleri arasında fark yaratan CTP-BG Çatalköy Örgütü, girilen her evde sevgi ile karşılandı.

ZAFER YAKIN

Yapılan gezilerde özellikle köyün yeni gelişen bölgelerine henüz belediye hizmetlerinin ulaşmadığından yakınan vatandaşlar; Kırok ve ekibinden "daha temiz bir Çatalköy" sözü istedi. Yaz mevsimine girmeye hazırlandığımız bu günlerde bölgede henüz ot temizleme çalışmasının bile yapılmadığından yakınan vatandaşlar Kırok'a şikâyette bulundu. Çatalköy'ün turistik bir bölge olduğunu ve gelişmeye de açık bir bölge olduğunu ifade eden vatandaşlar sorunlarının 29 Haziran sonrasında çözüleceğine inandıklarını söyledi. Bildiri dağıtımı sonrası Çatalköy Örgütü'ne bağlı üyelerin yüzündeki mutluluk onca yorgunluğa rağmen adeta zaferi müjdeledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.