AKINCILAR
okuma süresi: 2 dak.

Arabacıoğlu, Akıncılar İlkokulu'nu ziyaret etti

Arabacıoğlu, Akıncılar İlkokulu'nu ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, Akıncılar İlkokulu'nu ziyaret ederek, okul aile birliği üyeleri ve velilerle bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 09/06/14 15:22
okuma süresi: 2 dak.
Arabacıoğlu, Akıncılar İlkokulu'nu ziyaret etti
A- A A+

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyaret sırasında okulu gezip incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Arabacıoğlu, daha sonra Okul Aile Birliği üyeleri ve velilerle bir araya gelerek sıkıntıları dinledi.

Bakan Arabacıoğlu, nüfus azlığından bazı kesimlerin okulun kapatılması, bazı kesimlerin ise kapatılmamasını istediğini belirterek "Bizim okul kapatmak gibi bir niyetimiz yok' dedi.

Akıncılar köy kahvehanesinde de vatandaşlarla görüşen Arabacıoğlu, bölge halkının beklentilerini dinledi.

1960 sonrası sahip olduğu tarihi dokusu itibariyle Akıncılar'ın ülkenin en güzel beldelerinden olduğunu söyleyen Arabacıoğlu, bugün bölgeye köy bile demenin zor olduğunu kaydetti ve bu durumun kendisini üzdüğünü belirtti.

Velilerin çocuklarına daha olanaklı bir okulda eğitim aldırmak istemesinde haklı olduklarını dile getiren Bakan Arabacıoğlu, bu yönde bakanlık olarak en sağlıklı kararı vereceklerini ifade etti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.