ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Kırok: "Çatalköy'ün sorunları tarih olacak!"

Kırok: "Çatalköy'ün sorunları tarih olacak!"

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Çatalköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok, bölgede yaşanan sorunların 29 Haziran tarihinden itibaren tarih olacağını ifade etti.

Yayın Tarihi: 10/06/14 14:59
okuma süresi: 2 dak.
Kırok: "Çatalköy'ün sorunları tarih olacak!"
A- A A+

CTP-BG Çatalköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok bu sabah Çatalköy İlkokulu ve Çatalköy Belediyesi'ni ziyaret etti. Beraberindeki belediye meclis üyesi adaylarıyla ziyaret düzenleyen Kırok, Çatalköy İlkokulu'na giderek buradaki sorunları yerinde inceledi. Okulda görev yapan öğretmen ve okul müdürüyle görüşen Kırok, 29 Haziran seçimlerinden sonra göreve gelmeleri halinde hayata geçireceği projelerden bahsetti.

HEDEFİMİZ DENK BÜTÇE

Göreve gelmeleri halinde Çatalköy İlkokulu'nu daha çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturma hedefinde olduklarını dile getiren Ceyhun Kırok, buradaki ziyaretini tamamlamasının ardından Çatalköy Belediyesi'ne gitti. Çatalköy Belediyesi'nde çalışanları ziyaret edip sorunları dinleyen Kırok, birçok problemin farkında olduğunu vurguladı. Özellikle çalışanların sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımlarının yapılmaması konusunda çalışanlardan bilgi alan Kırok, çalışanlarla sohbet etti. Çatalköy Belediyesi'nin mali yapısının bozuk olduğunun altını çizen Kırok, denk bütçe hedefiyle yola çıktıklarını, bunu hayata geçirmeleri halinde çalışanların tüm yatırımlarının düzene gireceğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.