SERDARLI
okuma süresi: 2 dak.

Pınardan: "Beldemize özel projelerle hizmet ayağınıza gelecek"

Pınardan: "Beldemize özel projelerle hizmet ayağınıza gelecek"

Demokrat Parti Ulusal Güçler Serdarlı Belediye Başkan adayı Özel Pınardan ile Belediye Meclis Üyesi adayları, Serdarlı, Serdarlı İlkokulu, Görneç, Gönendere ve Tirmen köylerini ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 12/06/14 17:42
okuma süresi: 2 dak.
Pınardan: "Beldemize özel projelerle hizmet ayağınıza gelecek"
A- A A+

DP Ulusal Güçler Serdarlı Belediye Başkan adayı Pınardan ve Meclis Üyesi adaylarına, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ile DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu eşlik etti.

Serdarlı ve Serdarlı'ya yı ayağa kaldıracak ve beldeye nefes aldıracak projelerini halka anlatan Pınardan, halkın huzuru için atılan her adımın çok değerli olduğunu belirtti.

Serdarlı ve bölge köylerinin, çok derin kültüre sahip ve özellikle 1974 Mutlu Barış Harekâtı'na kadar bölgede düşmana karşı direnen, KKTC'nin en gözde yerleşim yerlerinden biri olduğuna dikkat çeken Özel Pınardan, buna rağmen tarihsel ve kültürel açıdan, son dönemlere kadar gerekli ilgi ve değerin verilmemesinin kendilerini üzdüğünü ifade etti.

DP Ulusal Güçler Serdarlı Belediye Başkan adayı, seçimi kazanması halinde; "geleceğin kentlerini birlikte kuracağız. Beldemize 'Özel' projelerle hizmet ayağınıza gelecek" dedi.

Belediyecilik yönetiminin yalnızca çöp toplayıp, temizlik yapmak ile sınırlı olmadığının altını çizen DP Ulusal Güçler Serdarlı Belediye Başkan adayı Özel Pınardan; "bizim belediyecilik anlayışımız, çağdaş belediyelerde olduğu gibi, alt yapıdan, kültürel yatırımlara, sosyal yaşamdan turizme ve sportif faaliyetlere öncülük eden, çevreci, sınırlarımız içerisinde olan veya olmayan, kurum, kurulu, dernekler ve spor kulüpleri ile sürekli iyi ilişkiler içinde olan dil, din, ırk, parti gözetmeksizin şehirlerin sahibi belediye, belediyenin gerçek sahiplerinin de halk olduğunu hiçbir zaman unutmayan, şeffaf bir yönetim anlayışı ile tüm köylerimizi kucaklayıp, belediye çatısı altında eşit şartlarda birleştirip Serdarlı Belediye Ailesi'ni oluşturmaktır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.