ÇATALKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Kırok: "Hesap verebilir, şeffaf bir yönetim sözü veriyorum"

Kırok: "Hesap verebilir, şeffaf bir yönetim sözü veriyorum"

CTP-BG Çatalköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok ve belediye meclis üyesi adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 14/06/14 18:58
okuma süresi: 2 dak.
Kırok: "Hesap verebilir, şeffaf bir yönetim sözü veriyorum"
A- A A+

Köyde girilmedik ev bırakmayan dinamik ekip bildiri dağıtarak hayata geçirecekleri projeleri anlatıp destek istedi.

Bölgede davetli olarak bulunan Sağlık Bakanı Ahmet Gülle ve Girne milletvekillerinin de katıldığı ziyaretlerde hükümetin icraatları ve CTP'nin yerel yönetim vizyonu halkla paylaşıldı. Vatandaşın sorularını yanıtlayan CTP'li heyete bölge halkının ilgisi büyüktü.

KIROK: HESAP VEREBİLİR, ŞEFFAF BİR YÖNETİM SÖZÜ VERİYORUM

CTP-BG Çatalköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok mevcut yönetimin görev süresince halkın yaşam standardını yükseltecek hiçbir sosyal projeye imza atmadığını söyledi. Kırok, başkanı olduğu kentine kalıcı hiçbir eser bırakmayan, dikili bir ağacı olmayanları Çatalköy halkının bu kez sandığa gömeceğini söyledi. CTP'nin yönetiminde olan tüm belediyelerin yatırım yapabilen ve çalışanların hakkını veren yöneticiler tarafından yönetildiğini kaydeden Kırok, hesap verebilir ve şeffaf bir yönetim sözü verdi.

HAYAT GEÇİRİLECEK PROJELER

Köy kahvesinde bir araya geldiği bölge halkına 29 Haziran'da göreve gelir gelmez başlatacağı projelerini anlatan Kırok, Çatalköy'ün en kısa sürede doğayla bütünleşeceğini söyledi. Denk bütçe hedefiyle çıktıkları yolda belediyenin kaynak işi, yaratmanın da CTP'nin işi olduğunu kaydeden Kırok, tüm imkanlardan yararlanılacağını söyledi. Köyünü seven ve halkına hizmet etmeyi kalbine koymuş kişilerle yola çıktığını ifade eden Kırok, en kısa sürede çağdaş bir parkı halkın hizmetine sunacaklarını, denize bisikletle ulaşım yolu yapılacağını, sosyal aktivite merkezinin hayata geçeceğini ve çağdaş bir düğün salonunun bölgeye kazandırılacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.