DİKMEN
okuma süresi: 2 dak.

Çelebi, Boğazköy'ü ziyaret etti

Çelebi, Boğazköy'ü ziyaret etti

Dikmen Belediyesi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Dikmen Başkan adayı Yüksel Çelebi ve belediye meclis üyesi adayları Boğazköy'ü ziyaret ederek hem bildiri dağıttı hem de projeler hakkında bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 17/06/14 15:58
okuma süresi: 2 dak.
Çelebi, Boğazköy'ü ziyaret etti
A- A A+

Boğazköy'de vatandaşlarla sohbet edip sorunları dinleyen Çelebi, 29 Haziran'daki yerel seçimlerden sonra hayata geçireceği projelerini halka anlattı. Vatandaşlardan üçüncü dönemi için onay isteyen Çelebi, Dikmen sınırları içerisinde birçok sosyal projeler yapacağını dile getirdi. Dikmen Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan gençlerin sosyalleşeceği alanları artırma hedefinde olduklarını kaydeden Çelebi, Dikmen Gençlik Merkezi projesinden bahsetti. Gençlerin sosyalleşebilmesi açısından bir gençlik merkezinin şart olduğunun altını çizen Çelebi, Dikmen'e bağlı bütün köylere halı saha inşa edeceklerini duyurdu.

YILDIZLI BELEDİYELER SOSYAL PROJELER

Vatandaşlardan büyük takdir toplayan Yüksel Çelebi iki dönemdir Dikmen'in "Yıldızlı Belediyelerden" birisi olduğunu ve bu dönem de bu şekilde kalacağını ifade etti. "Yıldızlı Belediyeler, Sosyal Projeler" diyen Çelebi, çocuklara yönelik birçok oyun parkları inşa edeceklerini ve bu parkların içerisine vatandaşların spor yapabileceği alanlar kazandıracaklarını müjdeledi. Dikmen'e bir de piknik alanı yapma düşüncesinde olduklarına vurgu yapan Çelebi, "Halkımız bu hizmetleri hak ediyor. Yıldızlı Belediyecilik herkesin hakkıdır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.