İNÖNÜ
okuma süresi: 3 dak.

Taçoy ve Ataoğlu, Beyhan Gürgöze'ye destek istedi

Taçoy ve Ataoğlu, Beyhan Gürgöze'ye destek istedi

Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy ve Gazimağusa İlçe Başkanı Fikri Ataoğlu, İnönü Bağımsız Belediye Başkan adayı Beyhan Gürgöze ile birlikte Dörtyol'u ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 18/06/14 09:31
okuma süresi: 3 dak.
Taçoy ve Ataoğlu, Beyhan Gürgöze'ye destek istedi
A- A A+

Gürgöze'ye kalabalık bir heyetin eşlik ettiği Dörtyol ziyaretinde, vatandaşlar heyete yoğun ilgi gösterdi.

Ziyaret sırasında, Dörtyol halkının sorun ve taleplerini dinleyen heyet, Gürgöze'nin hedef ve projelerini anlatan broşürleri dağıttı.

TAÇOY: "BELDEYE, ŞEFFAF YÖNETİM VE EŞİT HİZMET SAĞLANMASI İÇİN GÖRGÜZE VE EKİBİNE DESTEK İSTİYORUZ"

DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy vatandaşlarla yaptığı konuşmalarda, beldeye şeffaf yönetim ve eşit hizmet sağlanması için Görgüze ve DP Ulusal Güçler belediye meclis üyesi adaylarına destek istedi.

Taçoy, belediyeciliğin sadece çöp toplamak, su akıtmak, temizlik hizmeti vermek gibi rutin işlerden oluşmadığına işaret ederek, beldelerin ekonomik, kültürel ve tarihi potansiyellerini değerlendirerek, gelişmesi için projeler üretmek olduğunu kaydetti.

ATAOĞLU: "BUGÜNE KADAR OLDUĞU GIBI BUNDAN SONRA DA HALKIN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu da, Dörtyol halkından Beyhan Gürgöze'nin hayata geçirmek için hazırladığı hedef ve projelerine destek istedi, Gürgöze ve DP Ulusal Güçler Belediye Meclis üyesi adaylarının var olan sorunların çözülmesi konusunda çok çalışacaklarına olan inancını dile getirdi.

Ataoğlu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın yanında olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

GÜRGÖZE: "HERKESE EŞİT HİZMET VEREREK, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

İnönü Bağımsız Belediye Başkan adayı Gürgöze ise konuşmalarında, herkese eşit hizmet vererek vatandaşların sorunlarını çözmek için çok çalışacaklarının sözünü verdi.

Yoksul ve dar gelirli veya geliri olmayıp yoksulluk maaşı alan vatandaşlara belediye hizmetlerinde muafiyetler sağlanması için gerekli çalışmaları da yapacaklarını kaydeden Gürgöze, "Dar gelirli ailelerimizin her zaman yanındayız" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.