SERDARLI
okuma süresi: 7 dak.

DP - UG Serdarlı'da miting düzenledi...

DP - UG Serdarlı'da miting düzenledi...

Demokrat Parti Ulusal Güçler, 29 Haziran Yerel Seçimleri kapsamında dün akşam Serdarlı Köy Meydanı'nda miting düzenledi.

Yayın Tarihi: 23/06/14 11:10
okuma süresi: 7 dak.
DP - UG Serdarlı'da miting düzenledi...
A- A A+

Oldukça coşkulu ve kalabalık gerçekleşen mitinge, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Genel Sekreter Hasan Taçoy, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Gazimağusa Milletvekilleri Fikri Ataoğlu ve Hakan Dinçyürek'in yanı sıra çok sayıda partili ve sempatizan katıldı.

Coşkulu kalabalık, miting sırasında sık sık DP Ulusal Güçler Serdarlı Belediye Başkan Adayı Özel Pınardan'a yönelik tezahürat ve sloganlarla meydanı inletti.

Yeniboğaziçi Bağımsız Belediye Başkan adayı Katip Demir, DP Ulusal Güçler Yeniboğaziçi ve Geçitkale Belediye Meclis üyesi adaylarının da katıldığı mitingin sonunda Serdar Denktaş, yetkililer ve adaylar, hep birlikte halkı selamlarken, katılımcılar da "Serdarlı'da sonuç belli" yorumu yaptı.

Serdar Denktaş: "TAM BİR HAFTA SONRA BU SAATLER PINARDAN'I SERDARLI YENİ BELEDİYE BAŞKANI OLARAK İLAN EDECEĞİNİZİ GÖRÜYORUM"

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş gecede yaptığı konuşmasında, isminin kaynağı olan Serdarlı'da olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Özel Pınardan'ın konuşmasına işaret eden Denktaş, bölge halkına hak ettiği hizmeti sunacağının sözünü veren Pınardan'a olan inancını belirtti.

Pınardan'ın, aday gösterildiği günden itibaren kimin ne söylediğine bakmadan, inançla ve inatla her gün daha çok çalıştığına dikkati çeken Denktaş, bölge halkının tam bir hafta sonra bu saatler Pınardan'ı Serdarlı yeni Belediye Başkanı olarak ilan edeceğini gördüğünü vurguladı.

Pınardan ve ekibini kutlayan Serdar Denktaş, merkezi hükümetin temsilcileri olarak Pınardan ve ekibinin verdiği her sözün altına imza koyduklarını belirtti.

Yerel yönetimler ve merkezi hükümetlerin birlikte çalıştığı zaman iş yapabildiğine de dikkati çeken DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Denktaş, "Bütün adaylar hepimizin kardeşi, hepimizin sevdiği insanlardır. Bu adayların içerisinde biz Özel Pınardan'ın özel bir yeri olduğunu düşünüyoruz. Ve bu hizmeti en iyi şekilde vereceğine yürekten inandığımız için kendisine dört yıl boyunca her sözünü yerine getireceğine dair kefil oluyoruz" dedi.

"ŞİMDİ ÇALIŞMA ZAMANI"

"Şimdi çalışma zamanı" diyerek, seçime son bir hafta kaldığına işaret eden Denktaş, bir hafta daha var güçleriyle çalışacaklarını, herkesten her partiliden oy isteyeceklerini söyledi.

"İsteyeceğiniz her oyun karşılığını vermek zorunda olduğumuzu bilerek, dört yıllık süre içerisinde oy veren kişilerin pişman olmamasını sağlamak için yürekten inanarak bir çalışma dönemi geçireceğiz. Biz yanınızda olacağız. Özel Pınardan ve ekibi sizlerin içinde olacak. Sizlerle birlikte çalışacak. Çünkü hep söylediğimiz gibi; biz KKTC olarak birlikte hareket ettiğimiz müddetçe güçlüyüz. Biz Serdarlı olarak birlikte hareket ettiğimiz müddetçe güçlüyüz. Birlikteliği talep ediyoruz." şeklinde konuşan Serdar Denktaş, o nedenle vizyonlarına destek istediklerini ifade etti.

Denktaş son olarak, Pınardan ve ekibini şimdiden kutladı ve geceye katılan herkese teşekkür etti.

FİKRİ ATAOĞLU: "BİZ TOPLUM İÇİN VARIZ"

DP Ulusal Güçler Gazimağusa Fikri Ataoğlu da konuşmasında, bölge halkının desteğiyle

hep birlikte başarıya ulaşacaklarına bu akşam bir kez daha inandığını kaydetti.

Halka hizmet için yola çıktıklarını söyleyen Ataoğlu, halkın desteğinin DP Ulusal Güçler'in gücüne güç kattığını belirtti ve ekledi:

"Biz toplum için varız. Biz hep yanınızdayız. Desteğinizden ötürü teşekkür ederiz."

ÖZEL PINARDAN: "SERDARLI BELEDİYESİ, HAK ETTİĞİ NOKTAYA GELECEK"

"En büyük başkan bizim başkan" sloganları eşliğinde konuşan Serdarlı Belediye Başkan adayı Özel Pınardan ise öncelikle tüm bölge halkını selamladı ve "Hoşgeldiniz" dedi.

Konuşmasının devamında neden siyasete atıldığını anlatan Pınardan, bölgenin hizmete ihtiyacı olduğunu gördükten sonra bu kararı verdiğini kaydetti.

Serdarlı Belediyesi'ne bağlı Mesarya'nın incisi olan yerleşim yerlerinin bugüne kadar hak ettiği değeri görmediğine vurgu yapan Pınardan, Serdarlı Beldesi'nin bulunduğu noktadan çok daha ileri noktalara gelmeyi hak eden bir belde olduğunun altını çizdi.

Bu nedenle yola çıktığını dile getiren Özel Pınardan, şöyle konuştu:

"Beldemizin bütün köylerini tek tek, kapı kapı dolaştım. Bütün halkımın serzenişini dinledim ve gördüm ki ihtiyaç duyulan tek şey; sadece ve sadece hizmet."

"30 HAZİRAN SABAHI BÖLGE HALKININ DESTEĞİYLE BÖLGEYE HİZMET İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ"

Bölge halkını dinledikten sonra ekibiyle birlikte bölge halkının sorunlarını çözerek, onlara en iyi hizmeti sunacak projeleri hazırladıklarını ifade eden Pınardan, şimdi de kapı kapı tekrardan gezerek bu projelerini vatandaşlarla paylaştıklarını söyledi.

30 Haziran sabahı bölge halkının desteğiyle bölgeye hizmet için çalışmaya başlayacaklarını sözlerine ekleyen Pınardan, şöyle devam etti:

"Sizin desteğinizle göreve geliyoruz. Hepsi birbirinden değerli köyümüz var. Her biri buram buram tarih kokuyor. Bölgemizi hak ettiği yere birlikte taşıyacağız. Biz iş yapmak için sizden onay istiyoruz. Size hizmet sözü veriyoruz. Sonuna kadar sözümüzün arkasındayız."

KATİP DEMİR DE DP ULUSAL GÜÇLER'E DESTEĞİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Yeniboğaziçi Bağımsız Belediye Başkan adayı Katip Demir de bölge halkını selamlayarak kısa bir konuşma yaptı.

Demir, DP Ulusal Güçler'e kendisine verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Gecede Sanatçı Didem de söylediği birbirinden güzel parçalarla geceye renk kattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.