ESENTEPE
okuma süresi: 3 dak.

Ulusal Birlik Partisi Esentepe'de miting düzenledi

Ulusal Birlik Partisi Esentepe'de miting düzenledi

Hafta sonu gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesi siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu kapsamda dün akşam Ulusal Birlik Partisi Esentepe'de miting düzenledi.

Yayın Tarihi: 26/06/14 13:32
okuma süresi: 3 dak.
Ulusal Birlik Partisi Esentepe'de miting düzenledi
A- A A+

UBP'nin Esentepe'de gerçekleştirdiği mitinge Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı ve UBP Girne Milletvekili Dt. Ünal Üstel, UBP Girne İlçe Başkanı ve UBP Girne Milletvekili Kutlu Evren, UBP Girne Milletvekili İzlem Gürçağ ve bölge sakinleri katıldı.

UBP'nin Esentepe'deki mitingine katılım oldukça iyiydi. Esentepe'de ilk konuşmayı UBP Girne İlçe Başkanı Kutlu Evren yaptı. Evren, konuşmasında UBP olarak Girne ilçesinde 6'da 5 hedefi ile yola çıktıklarını Çatalköy'de de üyelerini serbest bıraktıklarını söyledi. Evren "bugün bu coşkulu kalabalık bize Esentepe halkının kararını gösteriyor. 29 Haziran gecesi adayımız zafere ulaşacaktır" dedi

Esentepe Belediyesi UBP Belediye Başkan adayı Avukat Muhammet Aygün'de mitingde yaptığı konuşmada, diğer adayların aksine eleştiri yapmayacağını sadece projelerini anlatacağını söyledi ve başkan seçilmesi halinde Esentepe'ye kazandırmayı düşündüğü projeleri anlattı.

Mitingde son konuşmasyı ise Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı ve UBP Girne Milletvekili Dt. Ünal Üstel gerçekleştirdi. Üstel'in sahnede yaptığı konuşma bölge halkını heyecanlandırdı.

Üstel konuşmasında iktidardaki CTP'yi eleştirdi ve çok yakın bir tarihte erken genel seçimlerin yapıldığını ve meydanlarda çok sözler verildiğini ama kısa bir süre geçmesine karşın verilen hiç bir sözün tutulmadığını hatırlattı. CTP'nin iktidara gelirken şeffaf olacağını ve partizanlık yapmayacağını söylediğini söyleyen Üstel, CTP'nin iktidar olması ile birlikte şeffaflıktan uzak işler yapıldığını ve partizanca hareket edildiğini söyledi. Halkın çok kısa bir sürede CTP nin gerçek yüzü gördüğüne dikkat çeken Üstel UBP'nin yeniden iktidarı için yerel seçimlerin çok önemli olduğunu ve 29 Haziran gecesi sandıktan UBP nin zaferi ile çıkılacağını söyledi. Üstel Esentepe'de de Avukat Muhammet Aygün'ün seçimleri kazanacağını iddia etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.