MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Kurtlar vadisinde Kıbrıslı Türk fırtınası esti

Kurtlar vadisinde Kıbrıslı Türk fırtınası esti

Türkiye televizyonlarında uzun zamandır devam eden ve artık bir fenomen haline gelen Kurtlar Vadisi dizisi sezon finaliyle bir kez daha akıllarda yer etmeyi başardı. Uzun zamandır işlediği konularla ile Türkiye'nin karanlık tarihine ışık tutan ve bu anlamda birçok kişinin aklında fazlasıyla yer eden dizide son olarak Kıbrıslı bir Türk olan ve Kıbrıs'ta yaptığı bir çok başarılı işle göz dolduran Çağlar Yüksel rüzgarı esti.

Yayın Tarihi: 10/07/14 09:52
okuma süresi: 1 dak.
Kurtlar vadisinde Kıbrıslı Türk fırtınası esti
A- A A+

Metropolitan Gazetesinin genel yayın yönetmeni olan ve aynı zamanda yapımcı olarak birçok farklı projeye imza atan ve bunun yanında oyunculukta da başarılı bir grafik sergileyen Çağlar Yüksel Türkiye'nin fenomen olmuş ve 54 ülkede yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin kadrosuna dahil olarak bir çok kişinin hayranlıkla izlediği başarı grafiğine bir yenisini daha ekleyerek, isminden bir kez daha söz ettirmeyi başardı.

Yeni sezonda eski turizm bakanı Ünal Üstel'in de katkılarıyla ve destekleriyle, farklı bir görüntü ile ekranlarda olacak olan Çağlar Yüksel'in canlandırdığı karakterde sürprizler beklenirken, tüm bu soruların cevabını ilerleyen zamanlarda görerek, gerek Türkiye'de, gerekse Kıbrıs'ta uzun zaman hafızalarda yerini alacak gibi duruyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.