GÖNYELİ
okuma süresi: 2 dak.

Gönyeli Belediyesi'nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

Gönyeli Belediyesi'nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Y. Benli ve meclis üyeleri, yeni dönemin ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi. Önceki akşam yapılan meclis toplantısında asbaşkanlık, asbaşkan yardımcılığı, İhale Komisyonu ve Kültür Sanat Komisyonu seçimi de yapıldı.

Yayın Tarihi: 10/07/14 11:47
okuma süresi: 2 dak.
Gönyeli Belediyesi'nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı
A- A A+

As Başkan Kolozali, As Başkan Yardımcısı Sorakın

Gönyeli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, meclis toplantısında Gönyeli Belediyesi Asbaşkanlığına Soyer Kolozali, Asbaşkan Yardımcılığı'na Sibel Sorakın getirildi. Asbaşkanlık ve asbaşkan yardımcılığı yanı sıra İhale Komisyonu'na da üyeler seçildi. İhale Komisyonu üyeleri Soyer Kolozali, Fahri Arabacıoğlu, Gülseren Vural ve Selin Candemir Olarak belirlenirken, Kültür & Sanat Komisyonu üyeleri Soyer Kolozali, Sibel Sorakin, Fahri Arabacıoğlu, Mustafa Akyön, Gülseren Vural ve Selin Candemir oldu.

"İyi niyetle başladık"

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli toplantı sonrasında yaptığı açıklamada ilk belediye meclisi toplantısının tüm taraflarca iyi niyet çerçevesinde yapıldığını belirterek yeni ekiple Gönyeli'nin çok daha ileriye götürülebileceğinin de konuşulduğunu söyledi.

"5 kadın üye olması güzellik"

Benli ayrıca Gönyeli Belediye Meclisi'nde beş kadın üyenin seçildiğini ve bunun Gönyeli için önemli bir nokta olduğunu söyledi. Benli kadın meclis üyesi sayısının beş olmasını "Gönyeli'nin güzelliği" şeklinde yorumladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.