MEHMETÇİK
okuma süresi: 3 dak.

Grup Yorum Mehmetçik'te konser verecek

Grup Yorum Mehmetçik'te konser verecek

Bu yıl 54'üncüsü gerçekleşecek olan Geleneksel Mehmetçik Üzüm Festivali 27 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yayın Tarihi: 24/07/14 09:09
okuma süresi: 3 dak.
Grup Yorum Mehmetçik'te konser verecek
A- A A+

Kıbrıs Postası - Filiz Seyis

Festival kapsamında Türkiye'nin sevilen guruplarından Grup Yorum, 9 Ağustos gecesi konser verecek. Göreve yeni başlayan Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, 54 yıldır yapılan festivalin kalitesini artırmak için büyük çaba sarfettiklerini ve çok kısa bir sürede tüm olanaklarını seferber ederek Grup Yorum ile anlaştıklarını anlatarak, "Önümüzdeki yıllarda festivalimizi daha iyi noktalara getirmeyi, uluslararası pozisyona taşımayı hedefliyoruz" dedi.

27 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 54. Geleneksel Üzüm Festivali'nde Grup Yorum sahne alacak.

"Festival, festival olmaktan çıkmak üzereydi"

Mehmetçik Belediye Başkanlığı görevinde ilk dönemi olan Cemil Sarıçizmeli, festivale çok önem verdiğinin altını çizerek, "Mehmetçik Festivali, festival olmaktan çıkmak üzereydi. Göreve başladım ve bunu kucağımda buldum. Hazırlanmak için çok kısa süremiz vardı, acilen komite oluşturduk. Festivalin kalitesini artırmak için tüm olanaklarımızı seferber ettik" dedi.

"Festivalimizi uluslararası pozisyona taşımayı hedefliyoruz"

Grup Yorum ile geçmişe dayanan dialoğu bulunduğunu söyleyen Sarıçizmeli, Grup Yorum'dan yardım istediklerini ve çok cüzi bir fiyata anlaştıklarını belirtti.

Sarıçizmeli sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu kadar kısa sürede yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Önümüzdeki yıllarda daha organize çalışarak, festivalimizi daha kaliteli, daha iyi noktalara getirmeyi, uluslararası pozisyona taşımayı hedefliyoruz."

54. Geleneksel Üzüm Festivali Programı şöyle:

3 Ağustos: 1. Mehmet Yokuşoğlu Oltayla Balık Avlama Anı Yarışması

6-7 Ağustos: 7. Şeref Öğmen Voleybol Anı Turnuvası

7 Ağustos: Halk Dansları Şöleni

9-10 Ağustos: 6. Harbay Şeren, 2. Ahmet Gözügüzel Plaj Futbol Anı Turnuvası

9 Ağustos: Grup Yorum Konseri

10 Ağustos: Soyhan Bilgeer Konseri

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.