SPOR
okuma süresi: 2 dak.

İspanya'da Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu takımı üçüncülüğü kazandı

İspanya'da üçüncülük

Catalonya'da yapılan ve dünyaca ünlü birçok dartçının katıldığı turnuvanın ilk gününde Mustafa Behlül ve Erkan Canbolat'tan oluşan Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu takımı üçüncülüğü kazandı.

Yayın Tarihi: 07/09/14 07:50
okuma süresi: 2 dak.
İspanya'da üçüncülük
A- A A+

Dartsta uluslar arası başarı geldi. Son yıllardaki gelişim hızını artıran darts sporunda uluslararası alanda başarı gelmeye devam ediyor.

İspanya'da yapılan uluslar arası darts turnuvasında çiftler kategorisinde sporcularımız üçüncü oldu. Catalonya'da yapılan ve dünyaca ünlü birçok dartçının katıldığı ve 65 çiftin mücadele verdiği turnuvanın ilk gününde Mustafa Behlül ve Erkan Canbolat'tan oluşan Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu takımı üçüncülüğü kazandı.

4-3 kaybettiler

Çeyrek finalde İspanyol takımını eleyen Erkan Canbolat/Mustafa Behlül çifti, yarı finalde Finlandiya'ya şansız bir şekilde elendi. Rakipleri karşısında oyuna iyi başlayan ve ilk iki seti alan Beylül/Canbolat çifti, üçüncü seti rakiplerine verdi. Dördüncü oyunu kazanan ve 3-1 öne geçen takımımız, bu dakikadan sonra istediği performansı sergileyemedi ve Finlandiya'ya 4-3 yenilerek bronz madalya kazandı.

Davutoğlu: Güzel bir sonuç

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, yaptığı açıklamada Mustafa Behlül ve Erkan Canbolat'ın böylesine büyük bir organizasyonda sergiledikleri performansın ve kazandıkları başarının önemine dikkat çekti.
Bu tip büyük ve dünyanın çeşitli ülkelerden gelen sporcuların katıldığı organizasyonlara katılmanın ülke dartsı adına önemli olduğunu söyleyen Davutoğlu, kendilerine destek veren Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, Dışişler Bakanlığı'na ve Tanıtım Dairesi müdürlüğüne, teşekkür etti.

Bugün tekler

İspanya'daki uluslar arası heyecan bugün tekler kategorisinde devam edecek. Saat 11.00'de başlayacak ve gün boyu devam edecek turnuvada ülkemizi 13 sporcu temsil edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.