AKINCILAR
okuma süresi: 1 dak.

Akıncılar'da eylem kararı alındı!

Akıncılar'da eylem kararı alındı!

Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Barbaros, belediye meclis üyeleri ve köylülerden oluşan bir heyet Akıncılar'daki yol sorunu hakkındaki şikâyetlerini Başbakan Özkan Yorgancıoğlu'na iletti.

Yayın Tarihi: 12/09/14 08:06
okuma süresi: 1 dak.
Akıncılar'da eylem kararı alındı!
A- A A+

Akıncılar'da bir süredir devam eden yol çalışmalarından rahatsız olduklarını belirten heyet, 310 kişinin imzasını taşıyan bir dosyayı Yorgancıoğlu'na takdim ederek, hükümetin ve ilgili bakanlığın en erken zamanda gereğini yapmasını istedi.

Eylem kararı alındığını söyleyen ve bu kararı Başbakan Özkan Yorgancıoğlu'na aktaran heyet "Bu sorun artık dayanılmaz boyutlara ulaştı. İlgili bakanlığın ve hükümetin en ivedi şekilde gerekeni yapmasını talep ediyoruz" dedi.

Başbakanlık Basın Bürosu'ndan verilen bilgiye göre, Özkan Yorgancıoğlu, bugün, Akıncılar Belediyesi Başkanı Hasan Barbaros, Belediye Meclis Üyeleri ve köy sakinlerinden oluşan bir heyeti kabul etti

Belediye yetkilileri ve Akıncılar köyü sakinleri köylerinde uzun süredir devam eden yol çalışmaları nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları Başbakan Yorgancıoğlu'na aktardı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.