AKDOĞAN
okuma süresi: 2 dak.

Akdoğan Belediyesi "İkinci Bahar Yaşam Kulübü" Projesini hayata geçirdi

Akdoğan Belediyesi "İkinci Bahar Yaşam Kulübü" Projesini hayata geçirdi

Akdoğan Belediyesi 65 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitesini artırma hedeflerinden biri olan 'İkinci Bahar Yaşam Kulübü' projesini hayata geçirdi.

Yayın Tarihi: 09/10/14 17:03
okuma süresi: 2 dak.
Akdoğan Belediyesi "İkinci Bahar Yaşam Kulübü" Projesini hayata geçirdi
A- A A+

Yaşama geçirilen projede bu hizmetlerden yararlanacak 300 civarında vatandaşımız bulunmaktadır. Bu projeyle yaşlılarımız aylık periyodlarla evlerinde sağlık kontrolünden geçirilerek ihtiyaç duyan üyelere berber ve kuaför hizmeti verilecektir. Tüm üyelerimiz doğum günlerinde ve özel günlerde onlara unutulmadıklarını hatırlatmak adına evlerini ziyarete gidilecek ve onlara ilerleyen günlerde geziler düzenlenecektir. Her geçen gün gelişiminin sürdürüleceği İkinci Bahar Yaşam Kulübü hizmetleri sürekli güncellenerek devam edecektir.

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif, Kulübün amacının insan yaşamının her evresinde olduğu gibi yaşlılığın da mutlu, huzurlu geçirilmesinin kişinin verimliliğini ve üretkenliğini sürdürmesiyle sağlanabileceğinin unutulmaması gerektiğini, emekli olmuş ve ikinci baharlarını yaşayan kişilerin yaşamdan kopmayarak, mutlu bir şekilde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak olduğunu kaydetti. Ahmet Latif,65 yaş ve üstü İkinci Baharını yaşayan Üyelerimizin yaşamını kolaylaştırmayı ve yaşama sevinçlerini yukarı seviyede tutmayı amaçlıyoruz dedi. Belediye Başkanı Ahmet Latif, Kulüp üyelerinin talebi doğrultusunda hizmetin çeşidini ve kalitesini artırarak hizmet vermeye devam edeceğiz dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.