DİKMEN
okuma süresi: 1 dak.

Digem'le 3 Pazar etkinliği başladı

Digem'le 3 Pazar etkinliği başladı

Digem'le 3 Pazar etkinliği başladı.

Yayın Tarihi: 13/10/14 14:22
okuma süresi: 1 dak.
Digem'le 3 Pazar etkinliği başladı
A- A A+

Bu yıl Dikmen Gençlik Merkezi'nin Sonbahara yönelik düzenlemiş olduğu Digem'le 3 Pazar etkinliğinin ilk durağı Pazar günü Taşkent Festival alanı oldu. Etkinlikte Kıbrıs Kültürüne yönelik stantlar, çocuklara yönelik eğlenceler ve Dikmen Gençlik Merkezi Halk Dansları ekibinin gösterisi yer aldı. Etkinlik meydanında Cyprus Circus'un hazırlamış olduğu sirk gösterisi de büyük ilgi gördü. Etkinlikler bu haftada zengin içerikli gösterileriyle devam edecek. Digem'le 3 Pazar Etkinliğine tüm halkımız davetlidir.

Digem'le 3 Pazar Etkinliği bu hafta, 19 Ekim Pazar günü Dikmen Köy Meydanı, 26 Ekim Pazar günü ise Pınarbaşı Pakında gerçekleştirilerek sona erecek. Etkinlikler saat 12:00'de başlayıp 18:00'de sona erecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.