EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 3 dak.

İktisatbank Smart ATM bankacılığı dünyaya açıldı

İktisatbank Smart ATM bankacılığı dünyaya açıldı

Sunduğu hizmeti beklenenin üzerine çıkartıp müşterileri için hizmette fark yaratmayı kendine misyon edinmiş olan İktisatbank, ATM Bankacılığında büyük bir adım daha atarak, tüm ATM'lerini dünyaya açtı.

Yayın Tarihi: 24/10/14 11:44
okuma süresi: 3 dak.
İktisatbank Smart ATM bankacılığı dünyaya açıldı
A- A A+

Müşterilerinin banka şubelerine gitmeden de her türlü bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilecekleri Alternatif Dağıtım Kanallarını KKTC'de hayata geçiren ilk banka olan İktisatbank, Smart ATM olarak 2003 yılında hizmete sunduğu ATM'lerinden artık bütün dünya kartları yararlanabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan İktisatbank Alternatif Dağıtım Kanalları Grup Müdürü İlker Gazi Kördeve, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin her bölgesine yayılmış olan İktisatbank ATM'lerinden başka bankalara ait Kredi Kartı veya Banka Kartları kullanılarak da Nakit Avans, Bakiye Sorgulama ve Para çekme işlemleri yapılabileceğini belirtti. Smart ATM Bankacılığından hizmet almak için Mastercard, Maestro, Visa veya Electron logolu bir karta sahip olmanın yeterli olacağını belirten Kördeve, ilerleyen günlerde birçok farklı hizmeti daha Kıbrıs Halkı'yla buluşturacaklarının müjdesini verdi.

Kördeve açıklamasında; herhangi bir banka kartı veya kredi kartı olmayan İktisatbank müşterilerinin Smart ATM'lerden kartsız işlem de yapabildiklerini sözlerine ekledi. Günümüzde zamanın öneminin çok daha arttığını belirten İlker Gazi Kördeve, bankada sıra beklemek için vakti olmayan kişilerin İktisatbank Smart ATM'lerinden 24 saat boyunca, kesintisiz, kartlı veya kartsız 50'nin üzerinde bankacılık hizmeti alabileceklerini belirterek, para yatırma özelliği de bulunan Smart ATM'lerden müşterilerinin kendi hesaplarına veya istedikleri herhangi bir hesaba para yatırabileceklerini kaydetti.

İktisatbank'ın Alternatif Dağıtım Kanalı hizmetleriyle henüz tanışmamış olanların, herhangi bir İktisatbank Şubesine başvuracakları gibi, kurumsal web sitemiz iktisatbank.com adresinde yer alan Başvuru Formları'na tıklayarak Kredi veya Banka kartı talebinde bulunabilecekleri belirtildi.

Hatırlanacağı gibi uluslararası geçerliliği olan KKTC'nin ilk kredi kartı SmartCard da İktisatbank tarafından KKTC halkına sunulmuştu. Sürekli geliştirilen ve yenilenen ürünler arasında olan SmartCard; Diamond, Platinum, Gold ve Classic olmak üzere 4 farklı segmentte kullanıcısıyla buluşmaktadır. SmartCard'ın ayrıca dünya'nın her yerinde geçerliliği olan Banka Kartı SmartATM24 kartı ile para taşımadan güvenli alışveriş yapabilme imkanı yaratmaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.