LEFKE
okuma süresi: 1 dak.

Lefke Avrupa Üniversitesi'nde yetkili sendika MEMUR-SEN

Lefke Avrupa Üniversitesi'nde  yetkili sendika MEMUR-SEN

29 Aralık 2014 tarihinde, Lefke Avrupa Üniversitesi'nde yetkili sendika tespiti için, MEMUR-SEN (Kıbrıs Türk Memur Sendikası) ile EMEK-İŞ ( Birleşik Kamu, Kooperatif, Tarım ve Diğer Sanat ve Hizmetler Emekçileri Sendikası) sendikaları arasında referandum gerçekleştirilmiştir.

Yayın Tarihi: 30/12/14 10:47
okuma süresi: 1 dak.
Lefke Avrupa Üniversitesi'nde  yetkili sendika MEMUR-SEN
A- A A+

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı temsilcisi olarak Sendikalar Mukkayidi Kemal Can gözetiminde gerçekleştirilen referandumda, 179 üniversite çalışanından 175 çalışan referandumda oy kullanmıştır. Yapılan referandum sonucunda, MEMUR-SEN 85 oy, EMEK-İŞ 83 oy almış, 7 oy da geçersiz sayılmıştır.

Referandum sonucunda, 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren ,Lefke Avrupa Üniversitesi'nde yetkili sendika Kıbrıs Türk Memur Sendikası olmuştur. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.