LAPTA
okuma süresi: 1 dak.

Lapta'da büyük soygun!

Lapta'da büyük soygun!

Lapta'da bir evden içinde yüklü miktarda para, ziynet eşyası, pasaport bulunan kasa çalındı. Ziynet eşyaları ile evrakları bir park yerine atarak parayla kaçan hırsızlar aranıyor. Polis bültenine göre, Deniz Kavunoğlu'na ait eve mutfak penceresini açarak giren hırsız/hırsızlar, içinde 9 bin TL, 10 bin Dolar, 15 bin Euro ve 20 bin Sterlin nakit para ile muhtelif ziynet eşyaları, 5 pasaport, 2 doğum belgesi ve 2 evlenme şahadetnamesi bulunan çelik kasayı çaldı.

Yayın Tarihi: 23/01/15 18:20
okuma süresi: 1 dak.
Lapta'da büyük soygun!
A- A A+

Lapta'da bir evden içinde yüklü miktarda para, ziynet eşyası, pasaport bulunan kasa çalındı. Ziynet eşyaları ile evrakları bir park yerine atarak parayla kaçan hırsızlar aranıyor.

Polis bültenine göre, Deniz Kavunoğlu'na ait eve mutfak penceresini açarak giren hırsız/hırsızlar, içinde 9 bin TL, 10 bin Dolar, 15 bin Euro ve 20 bin Sterlin nakit para ile muhtelif ziynet eşyaları, 5 pasaport, 2 doğum belgesi ve 2 evlenme şahadetnamesi bulunan çelik kasayı çaldı.

Polisin geniş çaplı soruşturması ve aramalar sonucu, aynı gün çalınan kasa ve ziynet eşyaları ile evraklar Alsancak'ta bir araç park yerinde bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.