ALSANCAK
okuma süresi: 1 dak.

Alsancak'ta çam ağacı kesilecek

Alsancak'ta çam ağacı kesilecek

Alsancak Belediyesi sınırları içerisinde, anayol güzergahında, Ankara Caddesi üzerinde yer alan bir adet çam ağacı, Belediye tarafından yol üzerinde tehlike arz ettiği gerekçesiyle dairemize müraacat yapılarak kesilmesi istenmiştir.

Yayın Tarihi: 09/03/15 16:14
okuma süresi: 1 dak.
Alsancak'ta çam ağacı kesilecek
A- A A+

Dairemize bağlı bilirkişilerin Alsancak Belediyesi ile birlikte yapmış olduğu inceleme sonrasında, ağacın yola doğru giderek yatık vaziyette eğim gösterdiği tespit edilmiştir.

Bu durumun yoldaki trafik akışını olumsuz etkileyeceği gibi, istenmeyen kazalara da davetiye çıkarma ihtimali bulunduğu belirlenmiştir.

Yine söz konusu ağacın aynı eğim ve büyümesi sonrası yol üzerinden geçen elektrik hatlarına da zarar verebileceği görülmüştür.

Yukarıda bahsedilen risk faktörleri gözönüne alındığında , söz konusu çam ağacının, yaratması olası riskleri engellemek adına kesilmesinden başka bir yöntemin bulunmadığını, üzülerek kamuoyumuzun bilgisine getirmek isteriz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.