DİKMEN
okuma süresi: 1 dak.

Dikmen Belediyesi Fitness Center 7'inci doğa yürüyüşünü gerçekleştirdi...

Dikmen Belediyesi Fitness Center 7’inci doğa yürüyüşünü gerçekleştirdi...

Dikmen Belediyesi Fitness Center üyeleri, 7'inci Doğa yürüyüşünü Karpaz bölgesi "Suya Sadakat" adlı yürüyüş parkurunda gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 17/03/15 14:13
okuma süresi: 1 dak.
Dikmen Belediyesi Fitness Center 7’inci doğa yürüyüşünü gerçekleştirdi...
A- A A+

Dikmen Belediyesine bağlı köylerden üyeler, bu kez "Suya Sadakat" adlı yürüyüş parkurunu kullanarak 7 Kuyular ve Su kanalları parkurunu kullanarak yürüdüler. Dikmen belediyesi ve Dikmen Belediyesi Fitness Salonu işbirliği içerisinde düzenlenen gezide hem üyelerin birbirleriyle kaynaşması hem de açık havada spor yapabilme olanakları sağlandı. Dikmen Belediyesi Fitness Salonu'na devam eden elliden fazla üye, Karpaz bölgesi "Suya Sadakat" adlı yürüyüş parkurunda hep birlikte yürümenin mutluluğunu yaşadılar. Yürüyüş sonrasında ise Fitness Center üyeleri "Karpaz View Otel' tesislerinde öğlen yemeği yiyerek etkinlik son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.