İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

Türker Süleyman Dragon's Den'de

Türker Süleyman Dragon’s Den’de

Ünlü Kıbrıslı Türk İşadamı Türker (Touker) Süleyman BBC'nin sevilen ve son derece prestijli televizyon Programı "Dragon's Den'e Jüri üyesi oldu.

Yayın Tarihi: 21/03/15 09:51
okuma süresi: 2 dak.
Türker Süleyman Dragon’s Den’de
A- A A+

Londra'da yayın yapan Olay Gazetesi'nde ve BBC'de yayınlanan haberlere göre Süleyman'ın yanı sıra, Moonpig.com sitesinin kurucusu Nick Jenkins ve The Bombay Bicycle Club'ın sahibi Sarah Willingham da programın yeni jüri üyeleri olacak.

Hawes & Curtis'in sahibi olan Kıbrıslı Türk işadamı Touker (Türker) Süleyman, 40 yıllık perakendecilik tecrübesini sadece iş dünyasında ün yapmış son derece başarılı olan işadamlarının jüri üyesi yapıldığı "Dragons Den" programının jüri üyeliğini yapmaya başlayacak.

Touker Süleyman, Britanya'nın bir sonraki jenerasyon girişimcilerine destek verebilecek olmaktan memnun olduğunu belirtti. Yıllarca M&S gibi büyük markalar için üretim yapan Touker Süleyman ve kardeşi Mustafa, 2004 yılında Hawes & Curtis'i satın alıp gelişiminde büyük rol oynadılar. Türkiye, Bulgaristan ve Gürcistan'da üretim merkezleri bulunan Süleyman'ın programa renk katması bekleniyor.

Touker Süleyman, programa dahil edilmesi için "bir ayrıcalık" yorumunu yaparken, programın büyük bir hayranı olduğunu itiraf etti. Süleyman, "İş dünyasında başarılı olmak için neler yapılması gerektiğini çok iyi biliyorum ve programda yapacağım yatırımları, tecrübelerime dayanarak yapacağım veya yapmayacağım. Başlamak ve önümüzdeki aylarda kuracağımız iş ortaklıkları için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.

Orijinali Japonya'da yapılan bir TV programından esinlenerek yapılan ve dünyanın pek çok farklı ülkesine yayılan Dragon's Den, Evan Davis tarafından sunuluyor. 2005'den beri Britanya versiyonu yayınlanan programda bugüne kadar Duncan Bannatyne, Theo Paphitis ve Deborah Meaden gibi isimler jüri olarak boy gösterdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.