AKDOĞAN
okuma süresi: 2 dak.

Akdoğan Belediye'si İkinci Bahar Yaşam Kulübü Gezisi düzenledi

Akdoğan Belediye'si İkinci Bahar Yaşam Kulübü Gezisi düzenledi

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Akdoğan Belediyesi İkinci Bahar Yaşam Kulübü üyeleri için ilk kez gezi düzenledi.

Yayın Tarihi: 23/03/15 13:53
okuma süresi: 2 dak.
Akdoğan Belediye'si İkinci Bahar Yaşam Kulübü Gezisi düzenledi
A- A A+

İkinci Bahar Yaşam Kulübü personeli ve 150 üyemizin katıldığı gezinin ilk durağı İskele Belediye Park'ı oldu. Burada üyelerimize temiz hava ve deniz manzarası eşliğinde çay kahve molası verildi. Ardından üyelerimiz Eyva Restorant'ta İbrahim Özduran'ın müzikleriyle eğlenceli saatler geçirdi.

Etkinliğe katılan üyelerimiz ilk defa yapılan bu organizasyondan dolayı çok duygulandıklarını ve mutlu olduklarını güzel bir gün geçirdiklerini dile getirdiler.

Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif yaptığı konuşmada 'Siz Değerli büyüklerimle böyle bir organizasyonda bir araya geldiğimiz için çok mutlu biraz da gururluyum. Tecrübeleriyle bugünümüzü aydınlatan siz büyüklerimizin, toplumsal yaşamın dışında bırakılmaması ve kimseye muhtaç olmadan yaşamanızı sağlamak belediyemizin öncelikli görevleri arasındadır. Siz değerli büyüklerimin talebi doğrultusunda hizmet yelpazemizi ve kalitesini artırarak sizlere en iyi hizmeti vermeye ve daha birçok ilki yaşatmaya devam edeceğiz' dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.