ÇATALKÖY
okuma süresi: 3 dak.

"Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?" büyük beğeni kazandı

"Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?" büyük beğeni kazandı

Çatalköy Belediyesi 5. Beşparmaklar Tiyatro Festivali kapsamında 26 Mart Perşembe akşamı oynanan ve "27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü" dolayısıyle 27 Mart Cuma akşamı da sahnelenen Çatalköy Belediyesi Bünyesindeki Tiyatro Su ekibinin "Lütfen Kızımla Evlenir misiniz?" adlı komedi oyunu izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile izlenerek ayakta alkışlandı.

Yayın Tarihi: 30/03/15 14:14
okuma süresi: 3 dak.
"Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?" büyük beğeni kazandı
A- A A+

Muzaffer İzgü'nün yazdığı İlkşen Varoğlu Atik'in yönettiği ve yardımcı yönetmenliğini Özlem Akçal'ın yaptığı "Lütfen Kızımla Evlenir Misiniz?" adlı komedi oyununun konusu ise şöyle; Eşi öldükten sonra yaşı geçmiş banka memuru kızı ile yaşayan ve bütün işi gücü evde kalmış kızına koca bulmak olan Anne ve kızının yaşam öyküsünü, traji komik durumlarını anlatan oyun, toplumlardaki evlenmeye yönelik kızlar üzerindeki aile baskısını ortaya koyuyor.

Gecede konuşma yapan Çatalköy Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Derman Atik, kendisinin yetiştirdiği yönetmen İlkşen Varoğlu Atik'e ve ekibine performanslarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca, Çatalköy halkına bu güzel salon ve tiyatro izleme imkanlarını yarattığı için Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu'na da teşekkürlerini iletti.

Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, yaptığı konuşmada, yeni yönetmen İlkşen Varoğlu Atik'e başarılarından dolayı teşekkür etti ve tüm ekibi kutladı. Çatalköy Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Derman Atik'e de, Çatalköy halkına tiyatroyu sevdirdiği ve Çatalköy'e tiyatro kültürünü kazandırdığı için teşekkür etti ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Gecede oyunu izleyen Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de bir konuşma yaptı. Güngördü, Çatalköy Belediyesi'ni ve Tiyatro Su'yu başarılarından dolayı kutladı. Gerek kendi tiyatro grubu GİBETSU'nun, gerekse Çatalköy Belediyesi Tiyatro Su'nun her zaman dayanışma içerisinde, karşılıklı birlik ve destek olacaklarını belirtti. Gecenin sonunda Çatalköy Belediyesi Tiyatro Su ekibine çiçek ve plaket takdim edildi. Oyunu izleyenler arasında Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, Girne Milletvekillerinden İzlem Gürçağ ve Ergün Serdaroğlu da vardı. Çatalköy Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Derman Atik'e, Çatalköy Belediye Başkanı ve Personeli'nin hazırlamış oldukları sürpriz teşekkür plaketi takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı dakikalarda Derman Atik, duygularını ifade etmekte zorlanırken, herkese teşekkürlerini iletti ve çok mutlu olduğunu ifade etti.

26-27 Mart 2015 tarihlerinde kapalı gişe oynanan oyunumuzun yoğun istek üzerine 03 Nisan 2015 Cuma akşamı tekrardan sahne alacağını ve oyunumuzu izlemek isteyen izleyicilerimizin önceden biletlerini Çatalköy Belediyesi'nden temin etmeleri gerekmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.