ALAYKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Eroğlu, Alayköy Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti!

Eroğlu, Alayköy Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti!

Cumhurbaşkanı ve bağımsız cumhurbaşkanı adayı Dr. Derviş Eroğlu, "Kıbrıs Türk halkının ekonomik refahı için gereken çalışmaların yapılmasının, iş insanlarının, yatırımcıların önünün açılmasının şart olduğunu" vurguladı.

Yayın Tarihi: 09/04/15 13:45
okuma süresi: 2 dak.
Eroğlu, Alayköy Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti!
A- A A+

Derviş Eroğlu bugün Alayköy Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Eski milletvekili Kelam Havalı'nın karşıladığı Eroğlu'na Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, DPUG Genel Sekreteri ve Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, sanayi bölgesindeki işyerlerine de dolaşarak bilgi aldı, işveren ve işçilerle sohbet etti.

Eroğlu burada yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk ekonomisini daha da gelişmesi gerektiğini ifade ederek, bunun için herkesin üzerine düşeni yapacağını umut ettiğini belirtti.

Eroğlu şunları kaydetti;

" Siyasi yaşamım boyunca ekonomik kalkınmaya hep ağırlık verdim. Bunun için önce alt yapıyı Anavatan Türkiye ile işbirliği yaparak hazırladık, sonra hizmetler sektörünü, hafif sanaii ve tarımsal üretimi ön plana çıkararak yön verdik. Şimdi artık ciddi bir ilerleme zamandırı. Halk bunu bekliyor. Gerekenler yapılmalıdır. Ben Kıbrıs Türk halkının refahını her koşulda ve durumda düşünüyorum. Üzerime düşeni yaptım, yapmaya da devam edeceğim".

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.