ALSANCAK
okuma süresi: 2 dak.

Yangından mal kaçırır gibi ara emri!

Yangından mal kaçırır gibi ara emri!

Mare Monte plajı ile ilgili Alsancak Belediyesi ile Net Turizm LTD olarak da bilinen Merit Oteller Grubu arasında devam eden süreç kızışmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 13/05/15 07:56
okuma süresi: 2 dak.
Yangından mal kaçırır gibi ara emri!
A- A A+

Kıbrıs Postası - Firuzan NALBANTOĞLU

Son olarak Merit görevlilerinin, Alsancak Belediyesi çalışanlarını "Plaj da bizim, burada çalışma yapamazsınız" şeklinde tehdit etmelerinin ardından, bugün saat 14.30'da, Net Turistik Hizmetler LTD tarafından Alsancak Belediyesi'ne tebligat gönderilerek, bugün saat 9.30'da, belediyenin plajı kullanmasını engellemek amacıyla ara emri duruşmasına çağrıldı. Dava bugün 9.30'da Girne Kaza Mahkemesi'nde görülecek.

Ne olmuştu?

2007'de CTP hükümeti tarafından Net Yapı olarak bilinen şimdiki Merit Hoteller grubuna, 49 yıllığına kiralanan Mare Monte hotelin plajı ile ilgili Merit Hoteller grubu plajda da hak iddia ederken, Anayasa "plajlar kamuya aittir" diyor. Alsancak Belediyesi yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde plajda başlattığı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Merit Hoteller Grubuyla sorun yaşamaya başlamış ve bu süreç Merit yetkililerinin belediye çalışanlarını tehdit etmesine kadar varmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.